Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ερωτευμένα πιτσουνάκια η Βίκυ Καγιά και ο Ηλίας Κρασσάς - Μετά από 8 χρόνια γάμου ο έρωτας δεν φέυγει από τα πρόσωπά τους

Λάμπουν όταν είναι μαζί

1 Σεπτεμβρίου 2022 14:08
Ερωτευμένα πιτσουνάκια η Βίκυ Καγιά και ο Ηλίας Κρασσάς - Μετά από 8 χρόνια γάμου ο έρωτας δεν φέυγει από τα πρόσωπά τους
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Ηλίας Κρασσάς και η Βίκυ Καγιά είναι σίγουρα ένα από τα πιο λαμπερά ζευγάρια της ελληνικής showbiz, που όσα χρόνια και να περάσουν, αποδεικνύουν σε κάθε ευκαιρία το πόσο ερωτευμένοι είναι. Με την ευκαιρία, δείτε τρυφερή φωτογραφία της Βίκυς Καγιά με τα παιδιά της και τον Ηλία Κρασσά.

Οι δυο τους αρέσκονται στο να απολαμβάνουν τα απλά είτε μεταξύ τους, είτε μαζί με τα δυο παιδάκια τους. Η κριτής ανέβασε δυο φωτογραφίες από βάπτιση οικείου της προσώπου, όπου βλέπουμε και τα δύο πιτσιρίκια, αλλά και την ίδια να ποζάρει με τον σύζυγό της.

Το καλοκαίρι τα είχε όλα για το γνωστό μοντέλο αφού πέρα από τις οικογενειακές τις διακοπές, είχε και τα γυρίσματα των οντισιόν αλλά και των πρώτων επεισοδίων του GNTM 5 που κάνει πρεμιέρα σε λιγότερο από είκοσι μέρες. Κόντρα σε όσους έχουν βαλθεί να τους κρίνουν για τη σύνθεση της νέας κριτικής επιτροπής, κριτές και coaches έχουν βαλθεί να τους αποδείξουν την αξία τους, απαξιώντας για τις κακές γλώσσες.

Οι φωτογραφίες της Καγιά με τον Κρασσά και τα παιδιά τους

Σε story της το μοντέλο ανέβασε ένα στιγμιότυπο των δυο τους που είναι ντυμένοι στα λευκά και πολύ χαμογελαστοί ο ένας στο πλευρό του άλλου. Το συνόδευσε με μερικές κόκκινες καρδούλες αφιερωμένες στον άντρα της ζωής της.

Πιο πριν βλέπουμε και μια φωτογραφία πλάτη με τα δύο μικρά, που έβαλαν τα καλά τους ρούχα και καμαρώνουν στη βάπτιση.

Ερωτευμένα πιτσουνάκια: Μετά από 8 χρόνια γάμου ο έρωτας δεν φέυγει από τα πρόσωπά τους - Λάμπουν όταν είναι μαζί

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share