Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Αποκάλυψη-βόμβα: «Ζήλευα πολύ όταν η Ζέτα Μακρυπούλια είχε ερωτικές σκηνές με τον σύζυγό μου»

Ποια συνάδελφός της το δήλωσε;

25 Νοεμβρίου 2022 09:24
Αποκάλυψη-βόμβα: «Ζήλευα πολύ όταν η Ζέτα Μακρυπούλια είχε ερωτικές σκηνές με τον σύζυγό μου»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Βάσω Γουλιελμάκη είχε μιλήσει πριν μερικούς μήνες στην εκπομπή «Love It» και αποκάλυψε γιατί ζήλευε παλιά την Ζέτα Μακρυπούλια.

Δείτε επίσης: Το μαρτύριο της Ζέτας Μακρυπούλια και η ατάκα που θα συζητηθεί: «Περνούσα τόσο άσχημα σε σίριαλ που ζήταγα να πεθάνει η πρωταγωνίστρια»

«Εδώ και 17 χρόνια είμαι πρώτα μαμά και μετά ηθοποιός. Η κόρη μου δεν έχει πει ποτέ ότι θέλει να γίνει ηθοποιός, ήταν και είναι πολύ αυστηρή μαζί μου. Συνήθως με μαλώνει και παραπονιέται για τη μαγειρική μου, μου λέει ότι δεν μαγειρεύει καλά. Οι ερωτικές σκηνές είναι το χειρότερό μου.

Αποκάλυψη-βόμβα: «Ζήλευα πολύ όταν η Ζέτα Μακρυπούλια είχε ερωτικές σκηνές με τον σύζυγό μου»

Ευτυχώς τα περισσότερα που κάνω είναι κωμωδία. Εγώ ζήλευα πολύ τον Σωκράτη όταν είχε ερωτικές σκηνές. Ζήλευα πάρα πολύ τη Ζέτα Μακρυπούλια στις “Αέρινες σιωπές” που είχε ερωτικές σκηνές με τον Σωκράτη», είπε η Βάσω Γουλιελμάκη.

Τα λόγια... όλο μέλι της Ζέτας για τον Μουτσινά

«Αγαπώ την γκρίνια του γιατί τον δυσκολεύω λίγο με την πρόσβαση στις παραλίες και στην διαδρομή ακούω πολλά, αλλά το καλό είναι πως παρόλη την γκρίνια, τελικά έρχεται! Και τελικά… Πάντα γελάμε, πάντα περνάμε ωραία! Συν ένα καλοκαίρι μαζί! Καλοκαίρι και φίλοι», έγραψε στο instagram η Ζέτα Μακρυπούλια, με τον Μουτσινά πάντως να εντυπωσιάζει με μια αλλαγή στο σώμα του.

Να θυμίσουμε πως στο τέλος της τηλεοπτικής σεζόν, η Ζέτα Μακρυπούλια είχε εμφανιστεί στο πλατό του Νίκου Μουτσινά στο Καλό Μεσημεράκι, κάνοντας έτσι την μεγάλη έκπληξη, αφού οι δυο τους εδώ και αρκετά χρόνια βρίσκονται «απέναντι» στον τηλεοπτικό αέρα, κάθε μεσημέρι.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @zeta_makripoulia_official

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share