Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Το μαρτύριο της Ζέτας Μακρυπούλια και η ατάκα που θα συζητηθεί: «Περνούσα τόσο άσχημα σε σίριαλ που ζήταγα να πεθάνει η πρωταγωνίστρια»

«Πήγαινα σπίτι μου και έκλαιγα»

7 Αυγούστου 2022 12:18
Το μαρτύριο της Ζέτας Μακρυπούλια και η ατάκα που θα συζητηθεί: «Περνούσα τόσο άσχημα σε σίριαλ που ζήταγα να πεθάνει η πρωταγωνίστρια»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ζέτα Μακρυπούλια που θέλει να κυλούν όλα ήρεμα στα επαγγελματικά της, σε παλαιότερη συνέντευξή της αποκάλυψε ότι περνούσε τόσο άσχημα σε σίριαλ που ζητούσε «να πεθάνει η πρωταγωνίστρια». Παράλληλα, η Βάσω Γουλιελμάκη είχε μιλήσει πριν λίγο καιρό στην εκπομπή «Love It» και είχε αποκαλύχει το λόγο που ζήλευε παλιά την Ζέτα Μακρυπούλια.

Μιλώντας στο InStyle η ηθοποιός σημείωσε ότι στις φιλίες της έχει απαιτήσεις και αυτές δεν είναι άλλες από εχεμύθεια, ειλικρίνεια, χιούμορ και ευθύτητα.

«Έχω χαλάσει φιλία με μια φίλη μου, που δεν της το έχω πει ποτέ και ελπίζω κάποτε να δοθεί η ευκαιρία , γιατί τότε απλώς εξαφανίστηκα. Της είχα εκμυστηρευτεί κάτι δικό μου, πολύ προσωπικό, κι εκείνη το είπε σε κάποιον κοινό μας συνεργάτη. Σε αυτό τον χώρο υπάρχει αυτή η ευκολία, όλοι να ξέρουμε για όλους και ο ένας πίσω από την πλάτη του άλλου να λέει διάφορα.

 Ζέτα Μακρυπούλια

Ο κοινός μας συνεργάτης, ήρθε και μου το είπε. Δεν ήταν κάτι τόσο φοβερό, αλλά επειδή εγώ το μοιράστηκα με τη φίλη μου δεν ήθελα να το ξέρει κάποιος άλλος. Μόλις, το έμαθα, παρόλο που ήμασταν πάρα πολύ φίλες, έσπασε τόσο ριζικά το γυαλί, που απλώς δεν την ξαναπήρα τηλέφωνο ποτέ», εξήγησε.

«Περνούσα τόσο άσχημα σε σίριαλ που ζήταγα να πεθάνει η πρωταγωνίστρια»

Και συμπλήρωσε: «Έχω βρεθεί σε σίριαλ που αναγκάστηκα να πω “με συγχωρείτε, αλλά περνάω τόσο άσχημα, που θα ήθελα πολύ, αν γίνεται, να πεθάνει η πρωταγωνίστρια. Δεν μου έχει ξανασυμβεί, αλλά συγγνώμη δεν μπορώ”. Περνούσα τόσο άσχημα, οι συνθήκες με μια συνεργάτιδα ήταν τόσο κακές και προβληματικές που δεν μπορούσα. Πήγαινα σπίτι μου και έκλαιγα».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share