Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Τρόμος για τη Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Καταλαβαίνω ότι ένα αμάξι με παρακολουθεί και…»

Τι συνέβη;

24 Νοεμβρίου 2022 21:58
Τρόμος για τη Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Καταλαβαίνω ότι ένα αμάξι με παρακολουθεί και…»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Με αφορμή την αποκάλυψη της Μυρτώς Αλικάκη για stalker που κατήγγειλε, η Σταματίνα Τσιμτσιλή θέλησε να εξομολογηθεί το τρομακτικό περιστατικό που είχε βιώσει όταν έμενε στα Άνω Πατήσια.

Η παρουσιάστρια στον αέρα του Happy Day, αποκάλυψε πως μια ημέρα καθώς πήγαινε στο σπίτι με το αυτοκίνητό της, συνειδητοποίησε πως την παρακολουθούσε ένα αυτοκίνητο ακριβώς πίσω της. Με την ευκαιρία, δείτε για ποιο λόγο τα πήρε άσχημα η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Η αποκάλυψη της Σταματίνας Τσιμτσιλή στο Happy Day για τον stalker της

«Τότε ζούσα στα Άνω Πατήσια, κατεβαίνω την Βεΐκου με το αυτοκίνητο και καταλαβαίνω ότι ένα αμάξι με παρακολουθεί, είναι συνέχεια πίσω μου, το έχω στο νου μου, προχωράω και εκεί πέρα ήταν κοντά το Αστυνομικό Τμήμα. Πάω προς το σπίτι μου και βλέπω ότι ακόμα ήταν πίσω μου, λέω δεν θα σταματήσω έξω από το σπίτι μου και κάνω μία βόλτα και σταματάω έξω από το Αστυνομικό Τμήμα, έφυγε» ανέφερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Τα αποκάλυψε όλα για την Ελένη Φουρέιρα η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Μας είχε εκμυστηρευτεί ότι...»

Η Ελένη Φουρέιρα είναι έγκυος για πρώτη φορά και το ανακοίνωσε με μία ξεχωριστή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η εκρηκτική pop star περιμένει το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον Αλμπέρτο Μποτία και πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Την είδηση για την πρώτη εγκυμοσύνη της Ελένης Φουρέιρα σχολίασε με τους συνεργάτες της η Σταματίνα Τσιμτσιλή στην εκπομπή Happy Day, στέλνοντας τις ευχές της.

«Με το καλό το μωράκι τους. Μια τόσο ωραία φωτογραφία, δεν ξέρεις τι να θαυμάσεις. Την κοιλίτσα; Γενικώς είχε κυκλοφορήσει η φήμη, αλλά ένα τόσο χαρμόσυνο γεγονός, μόνο όταν αποφασίζει ο άμεσα ενδιαφερόμενος να το επιβεβαιώσει, το επιβεβαιώνει.

Πριν από δύο χρόνια είχαμε συναντήσει την Ελένη Φουρέιρα και τον Αλμπέρτο Μποτία σε ένα παιδικό πάρτι μίας φίλης μας. Η Ελένη ήταν τόσο γλυκιά και τρομερή με τα παιδάκια όλα. Μιλούσε με όλα τα κοριτσάκια και ήταν πολύ γλυκιά.

Και μας εκμυστηρεύτηκε ότι “μακάρι να μας ευλογήσει ο Θεός”. Δεν αρνούνταν ότι ήθελαν ένα παιδάκι. Με το καλό Ελένη μου, να έρθει το παιδάκι σας», ήταν οι ευχές της Σταματίνας Τσιμιτσιλή για την Ελένη Φουρέιρα και τον Αλμπέρτο Μποτία.

Δείτε το βίντεο

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share