Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Επιτέλους το επιβεβαίωσε: Έγκυος στο πρώτο της παιδί η Ελένη Φουρέιρα

Η φωτογραφία που το αποκάλυψε

13 Νοεμβρίου 2022 17:44
Επιτέλους το επιβεβαίωσε: Έγκυος στο πρώτο της παιδί η Ελένη Φουρέιρα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Την ευχάριστη είδηση έκανε γνωστή η Ελένη Φουρέιρα μέσα από ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram. Με την ευκαιρία δείτε τι έλεγε η Κατερίνα Καινούργιου για την τραγουδίστρια.

Οι φήμες πως η Ελένη Φουρέιρα περιμένει το πρώτο της παιδί από τον Αλμπέρτο Μποτία, είχαν αρχίσει να κυκλοφορούν από το καλοκαίρι όταν εντελώς ξαφνικά αποφάσισε να ακυρώσει όλη την καλοκαιρινή της περιοδεία ενώ δεν έκανε καμία συζήτηση για να εμφανιστεί σε κάποιο νυχτερινό κέντρο τον Χειμώνα.

Οι δημόσιες εμφανίσεις της είχαν μειωθεί αισθητά, το ίδιο και οι αναρτήσεις της στα social media γεγονός που φούντωνε ακόμα περισσότερο τις φήμες αυτές. Όλο αυτό το διάστημα ωστόσο, η Ελένη Φουρέιρα είχε επιλέξει να κρατήσει αυτή την ευχάριστη είδηση για εκείνη και τα πολύ δικά της πρόσωπα.

Τώρα όμως, η τραγουδίστρια αισθάνθηκε πως μπορεί πλέον να μοιραστεί τη χαρά με το κοινό της και έτσι αποφάσισε να ανακοινώσει τα ευχάριστα με μια ανάρτηση στο Instagram της.

Δείτε τη φωτογραφία που το επιβεβαιώνει

Δωμάτιο ντουλάπα τεραστίων διαστάσεων - Φωτογραφίες από το εσωτερικό του σπιτιού Φουρέιρα και Μποτία

Εδώ και τρία χρόνια το ζευγάρι προσπάθησε να κρατήσει την σχέση του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και το κατάφερε επιτυχώς.

Η Ελένη Φουρέιρα και ο Αλμπέρτο Μποτία με την κοινοποίηση μιας κοινής φωτογραφίας στα social media τους πριν από αρκετό καιρό επιβεβαίωσαν πως είναι μαζί και είναι καλά παρά τα δημοσιεύματα που κατά καιρούς τους ήθελαν να χωρίζουν.

Αργότερα έγινε γνωστό πως συγκατοικούν σε μια μονοκατοικία στην Βάρκιζα. Η τραγουδίστρια κατά καιρούς έχει μοιραστεί στιγμιότυπα μέσα από την κατοικία της (δείτε εδώ υλικό) ενώ δεν είναι λίγες οι φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει μέσα από το δωμάτιο - γκαρνταρόμπα που έχει και είναι γεμάτο από ρούχα και παπούτσια.

Ένα δωμάτιο που κάθε γυναίκα ονειρεύεται... δείτε περισσότερα στο Youweekly.gr.


 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share