Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Καρφί» η Κατερίνα Καινούργιου: Η αποκάλυψη για την εγκυμοσύνη της Ελένης Φουρέιρα

Δεν κράτησε τίποτα κρυφό η παρουσιάστρια

21 Οκτωβρίου 2022 18:25
«Καρφί» η Κατερίνα Καινούργιου: Η αποκάλυψη για την εγκυμοσύνη της Ελένης Φουρέιρα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έντονες είναι οι φήμες τους τελευταίους μήνες που θέλουν την Ελένη Φουρέιρα να είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον Αλμπέρτο Μποτία. Παράλληλα, δείτε για ποιον λόγο εκνευρίστηκε στον αέρα της εκπομπής της η Κατερίνα Καινούργιου.

Η εκρηκτική pop star μέχρι στιγμής δεν έχει κάνει κανένα σχετικό σχόλιο, ενώ ο CEO της δισκογραφικής της εταιρείας Panik Records και κολλητός της φίλος Γιώργος Αρσενάκος σε πρόσφατες δηλώσεις του απέφυγε να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει την είδηση.

Τη στάση του αυτή σχολίασαν σήμερα στην εκπομπή “Super Κατερίνα” με την Κατερίνα Καινούργιου να εκφράζει τη δική της άποψη λέγοντας πως αν ισχύει αυτό και έχει καταφέρει να το κρύψει, τότε της αξίζουν συγχαρητήρια.

«Αν ισχύει ότι είναι έγκυος η Ελένη Φουρέιρα, μπράβο της που όλους αυτούς τους μήνες το έχει κρύψει. Είναι μια πολύ προσωπική στιγμή για όλους τους μήνες και επειδή είναι μια γυναίκα που είναι στην πρώτη γραμμή, είναι στα φώτα, το να κρατήσει μια τόσο προσωπική στιγμή κρυφή και να το πει όταν αποφασίσει αυτή και νιώσει έτοιμη – αν ισχύει ξαναλέω- μπράβο της.

Πιστεύετε ότι αν είναι έγκυος είναι 2-3 μηνών; Εγώ πιστεύω ότι μπορεί να είναι και ετοιμόγεννη γιατί από το καλοκαίρι ακούγεται αυτό. Αν ισχύει ξαναλέω, μπράβο της» είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Δείτε το βίντεο

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share