Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ελίνα Ακριτίδου: «Έσπασε» τη σιωπή της 15 χρόνια μετά το γάμο - «Παντρεύτηκα γιατί...»

Τι αποκάλυψε;

24 Νοεμβρίου 2022 19:36
Ελίνα Ακριτίδου: «Έσπασε» τη σιωπή της 15 χρόνια μετά το γάμο - «Παντρεύτηκα γιατί...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ελίνα Ακριτίδου μίλησε στις κάμερες και εξήγησε τον λόγο για τον οποίο παντρεύτηκε και είναι αρκετά ιδιαίτερος.

«Για το γάμο; Δεν είμαι γενικότερα υπέρ του θεσμού. Δεν μου αρέσουν αυτές οι συμβάσεις. Ο λόγος που παντρεύτηκα, ήταν τελείως τεχνικός. Μας συνέφερε φορολογικά με το σύζυγό μου» ανέφερε αρχικά η Ελίνα Ακριτίδου.

«Δεν θεωρώ ότι άλλαξε κάτι. Νομίζω πως εμείς βάζουμε τα τετραγωνάκια μας κι εμποδίζουμε τις σχέσεις μας. Θεωρώ ότι μια σχέση πρέπει να δουλεύεται πάρα πολύ είτε είναι σε γάμο είτε εκτός γάμου» πρόσθεσε η Ελίνα Ακριτίδου.

Σημειώνεται πως το 2000, ξεκίνησε την σχέση της με τον σκηνοθέτη Γιώργο Κουτσουδάκη με τον οποίο απέκτησε τρία παιδιά, την Ρωξάνη (2002), τον Νικόλα (2006) και τον Αλέξανδρο (2009). Ο γάμος τους πραγματοποιήθηκε το 2007.

Δείτε όσα δήλωσε:

Η ηθοποιός είχε μιλήσει σε συνέντευξή της στην Ελεονώρα Μελέτη. το 2019, για τη μεγάλη δυσκολία που είχαν περάσει με το πρόβλημα υγείας του μεσαίου τους γιου.

«Νομίζω ότι βλέπω θετικά τα πράγματα ακόμα και τα δύσκολα που έχω περάσει. Ο μεσαίος μου γιος είχε μια καρδιοπάθεια… ξέρεις έχουμε περάσει δύσκολα πράγματα. Αν με ρωτήσεις τι με χαρακτηρίζει, θα σου πω το ότι είμαι ψύχραιμη και αισιόδοξη», είχε δηλώσει.

«Είχαμε σταθεί κι εγώ κι ο άντρας μου πολύ ψύχραιμοι, και νομίζω έτσι βοηθήσαμε και τους εαυτούς μας και το παιδί! Αν πάω πίσω δεν ξέρω αν ήμουν αισιόδοξη ή όχι, έλεγα συνέχεια στον εαυτό μου θέλω να είσαι ρεαλίστρια και τις πληροφορίες που παίρνεις να τις επεξεργάζεσαι σωστά…προσπαθούσα ό,τι μου λένε να το καταλαβαίνω σωστά για να μπορώ να το αντιμετωπίσω», συνέχισε.



 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share