Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Γιώργος Κουτσουδάκης: Αυτός είναι ο σύζυγος της Έλενας Ακριτίδου - Είναι μαζί πάνω από 20 χρόνια (photos)

Η σχέση τους ξεκίνησε το 2000

4 Αυγούστου 2022 16:03
Γιώργος Κουτσουδάκης: Αυτός είναι ο σύζυγος της Έλενας Ακριτίδου - Είναι μαζί πάνω από 20 χρόνια (photos)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το 1990 με την έναρξη της ιδιωτικής τηλεόρασης σε ηλικία 18 ετών η Έλενα Ακριτίδου είδε στις αγγελίες εφημερίδας ότι ζητούνται νέες κοπέλες για εργασία ως τηλεπαρουσιάστριες στον νεοσύστατο τότε τηλεοπτικό σταθμό ANT1.

Δείτε επίσης: Θυμάστε την Αθηνά από το Τατουάζ του Alpha; Δείτε πως είναι σήμερα με καυτό μπικίνι στην παραλία!

Η ίδια πήγε στο casting για τη δουλειά αυτή έτσι ώστε να μπορεί να καλύπτει τα έξοδα των σπουδών της στην Κοινωνιολογία. Εκεί ο πρόεδρος του καναλιού Μίνως Κυριακού την ενημέρωσε πως δεν θα ήταν κατάλληλη για τη θέση της παρουσιάστριας άλλα της έκλεισε ραντεβού με τον σκηνοθέτη Νίκο Φώσκολο που θα ξεκινούσε μία νέα σειρά και έψαχνε πρωταγωνίστρια.

Έλενα Ακριτίδου

Έτσι πήρε το ρόλο της κοινωνικής λειτουργού Δώρας στην καθημερινή σειρά «Η Λάμψη», υποσχόμενη στον σκηνοθέτη και σεναριογράφο της σειράς Νίκο Φώσκολο να σπουδάσει υποκριτική. Παράλληλα με το ρόλο στο βασικό καστ της σειράς δαχτυλογραφούσε τα κείμενα του σήριαλ για να έχει επιπλέον εισόδημα.

Μετά από αυτό, η καριέρα της ηθοποιού πήρε το δρόμο της, καθώς έπαιξε σε αρκετές τηλεοπτικές σειρές, όπως «Τμήμα Ηθών», «Απαγορευμένη αγάπη» κλπ.

 Γιώργος Κουτσουδάκης Έλενα Ακριτίδου

Προσωπική ζωή

Στα μέσα της δεκαετίας του 1990 έκανε τον πρώτο της γάμο και χώρισε λίγο καιρό μετά.

Το 2000, ξεκίνησε την σχέση της με τον σκηνοθέτη Γιώργο Κουτσουδάκη με τον οποίο απέκτησε τρία παιδιά, την Ρωξάνη (2002), τον Νικόλα (2006) και τον Αλέξανδρο (2009). Ο γάμος τους πραγματοποιήθηκε το 2007.

 Έλενα Ακριτίδου σύζυγος

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share