Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

"Αγύριστο κεφάλι" ο Νίκος Ευαγγελάτος - Τον έδωσε στεγνά η Τατιάνα Στεφανίδου

"Σε όλους μας τους καβγάδες..."

24 Νοεμβρίου 2022 12:45
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Τατιάνα Στεφανίδου και ο Νίκος Ευαγγελάτος είναι πολλά χρόνια μαζί και η σχέση τους όπως όλων των ζευγαριών έχει περάσει από διάφορες φάσεις. Με την ευκαιρία, δείτε το σπίτι του γιού τους στο Λονδίνο.

Σε μία από τις συνεντεύξεις της η γνωστή δημοσιογράφος μίλησε για τα προβλήματα στην σχέση τους και τι είναι αυτό που δεν αντέχει με τίποτα στον σύζυγό της.

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα:

«Έχω φρίξει...» - Συντετριμμένη η Τατιάνα Στεφανίδου

«Καταπέλτης» υπήρξε η Τατιάνα Στεφανίδου στην τελευταία της εκπομπή, όπου μίλησε για το θέμα των ημερών και δεν έκρυψε την πικρία της για τις αποκαλύψεις, όπως έγινε και σε άλλη περίπτωση στον αέρα.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια δεν μας συνηθίζει να παίρνει τόσο ανοιχτά θέση, ωστόσο αυτή τη φορά φαίνεται πως οι εξελίξεις την αναγκάζουν να εκφράσει την αγανάκτησή της για την «Κιβωτό του Κόσμου».

«Όσοι με παρακολουθείτε και με ξέρετε τόσο καλά, πολλά χρόνια στην τηλεόραση κάθε μέρα κοντά σας, δεν διαμορφώνω άποψη για μία τόσο σοβαρή υπόθεση από την πρώτη μέρα. Ψάχνω, καταγράφω, ακούω μέχρι να αρχίσω να με οδηγούν οι πληροφορίες και το ένστικτό μου, για να καταλάβω τι έχει συμβεί», δήλωσε η Τατιάνα Στεφανίδου.

«Έχω αρχίσει και φρίττω με την υπόθεση της Κιβωτού θέλω να σας πω. Έχω αρχίσει να φρίττω. Αυτό έχω να σας πω. Κι αυτό το παιδάκι το 19χρονο, αν το είχα μπροστά μου, θα του έκανα την πιο δυνατή αγκαλιά του κόσμου», αρκέστηκε να σχολιάσει η δημοσιογράφος, συνεχίζοντας τη ροή της εκπομπής της.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share