Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Σούσουρο με τον Σπύρο Παπαδόπουλο: «Τι μου έκανες μωρή;» - Η απιστία που δεν έμαθε κανένας

«Από εκεί και πέρα αφήνουμε τη ζωή να αποφασίσει...»

22 Νοεμβρίου 2022 17:04
Σούσουρο με τον Σπύρο Παπαδόπουλο: «Τι μου έκανες μωρή;» - Η απιστία που δεν έμαθε κανένας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και υπήρξε άκρως αποκαλυπτικός σχετικά με την υποκριτική, την προσωπική του ζωή, αλλά και την απιστία. Παράλληλα, για τη φιλία την οποία θεωρεί ιερή αλλά και για το κατά πόσο πιστός μπορεί να είναι ένας άντρας απέναντι σε μία γυναίκα, είχε μιλήσει πριν χρόνια ο Σπύρος Παπαδόπουλος.

Ο ηθοποιός πρωταγωνιστεί φέτος στην τηλεοπτική σειρά της ΕΡΤ “Κάνε ότι κοιμάσαι” και οι τηλεθεατές τον έχουν λατρέψει στον ρόλο του Νικόλα.

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος το μεσημέρι της Κυριακής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομή “Δυο στη 1” και μίλησε στη Ζωή Κρονάκη και στον Δημήτρη Γιατζόγλου για όλους και για όλα. Ο ηθοποιός ρωτήθηκε, μεταξύ πολλών, στο ποιά είναι η γνώμη του για την απιστία, ενώ παράλληλα, ενώ ήρθε σε αμηχανία, απάντησε ότι έχει συγχωρήσει στο παρελθόν την απιστία.

«Τι να πω; Ξέρω εγώ; Εσύ τι λες; Παιδιά ότι θέλετε να πούμε, θα τα πούμε μεταξύ μας. Αλλιώς… Δεν ισχύει για τίποτα το για πάντα. Μόνο κάποιες σταθερές υπάρχουν στη ζωή του καθενός. Οι φίλοι, η οικογένεια, τα παιδιά, οι άνθρωποι που αγαπά και κάποιες αρχές που δεν θέλει να τις παραβεί ποτέ. Από εκεί και πέρα αφήνουμε τη ζωή να αποφασίσει. Ως γνωστόν έχει μεγαλύτερη φαντασία από εμάς» είπε αρχικά ο Σπύρος Παπαδόπουλος απαντώντας στην ερώτηση του Δημήτρη Γιαγτζόγλου.

Δείτε παρακάτω το αποκαλυπτικό βίντεο:

«Καρφί στην καρδιά» για τον Σπύρο Παπαδόπουλο: «Δε με φοβίζει - Θα κάνω ό,τι θέλω...»

Συνέντευξη στο Happy Day και την Τίνα Μεσσαροπούλου έδωσε ο Γιάννης Μπέζος. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη νέα του τηλεοπτική εκπομπή, τους… κουρασμένους νέους, αλλά και τα παιδιά των ριάλιτι.

«Στην εκπομπή που θα παρουσιάσω, θα επικοινωνώ πράγματα που πρέπει να ειπωθούν. Η εκπομπή μου δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου. Τίποτα δεν με φοβίζει. Δεν με φοβίζουν καθόλου τα σχόλια, θα κάνω ότι θέλω και ότι μου αρέσει. Οι σειρές που θα υπάρξουν φέτος, ναι μεν προσφέρουν εργασία, αλλά δεν ξέρω αν κάνουν καλό στην τηλεόραση», είπε αρχικά ο Γιάννης Μπέζος.

Ο Γιάννης Μπέζος είπε στη συνέχεια: «Μου αρέσει από τη φύση μου να κουράζομαι, αυτή είναι η ξεκούρασή μου. Όταν ακούω νέους να λένε ότι κουράστηκαν, το θεωρώ αδιανόητο. Οι νέοι γεννιούνται κουρασμένοι και φταίνε οι γονείς γι’ αυτό. Ζούμε σε μια κοινωνία υποκριτών. Από τη μία κράζουν και από την άλλη φοβούνται μη χαλάσουν τα χρηστά ήθη».

Κλείνοντας, ο Γιάννης Μπέζος ανέφερε: «Τα ριάλιτι για μένα είναι π@ρνό, είναι υποκατάστατο ρωμαϊκών εκδηλώσεων. Όσοι λένε στα παιδιά των ριάλιτι ότι αξίζουν να μπουν στο θέατρο, πουλάνε φρούδες ελπίδες. Δεν θα ασχολιόμουν με την πολιτική. Έχουν σταματήσει να μου γίνονται προτάσεις. Δεν υποστηρίζω ένα κόμμα, μόνο οι ανόητοι δεν αλλάζουν. Δεν έχω σκοπό να κλείσω την καριέρα μου. Πρέπει να ανησυχούμε για τη δική μας καριέρα κι όχι για των άλλων».

Δείτε όσα δήλωσε:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share