Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Κάθετος στα ερωτικά του ο Σπύρος Παπαδόπουλος: «Είναι στη φύση του άντρα, δεν μπορούμε να κρυβόμαστε...»

Ποια η άποψή του για τις σχέσεις;

19 Νοεμβρίου 2022 09:27
Κάθετος στα ερωτικά του ο Σπύρος Παπαδόπουλος: «Είναι στη φύση του άντρα, δεν μπορούμε να κρυβόμαστε...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για τη φιλία την οποία θεωρεί ιερή αλλά και για το κατά πόσο πιστός μπορεί να είναι ένας άντρας απέναντι σε μία γυναίκα, είχε μιλήσει πριν χρόνια ο Σπύρος Παπαδόπουλος.

Δείτε επίσης: Σπύρος Παπαδόπουλος: Πολύ πριν το διαζύγιο με την Αθηνά Τσιλύρα - «Η απιστία επιστρέφει το αίσθημα πιο ζωντανό»

Με αφορμή το έργο στο οποίο πρωταγωνιστούσε τότε, το «Μου λες αλήθεια;», στο οποίο ο ήρωας του έργου έχει ερωμένη τη γυναίκα του κολλητού του, ο ηθοποιός και παρουσιαστής ερωτάται αν του έχει συμβεί κάτι ανάλογο στην πραγματικότητα και εκείνος απαντά στη real: «Δεν μου έχει συμβεί και δεν θα μου συμβεί ποτέ, γιατί θεωρώ τη φιλία ιερή και δεν θα πρόδιδα ποτέ έναν αδελφικό μου φίλο. Είμαι κάθετος».

Θα μπήκες, υποθέτω, σε πειρασμό να το κάνεις κάποια φορά. Θα υπήρξαν «Σειρήνες» ας πούμε...

«Μια-δυο φορές υπήρξαν πράγματι, αλλά στάθηκα στο ύψος των περιστάσεων. Δεν το έκανα ποτέ».

Οι άντρες δεν μπορούν να είναι μονογαμικοί, λένε κάποιοι. Είναι «μύθος» ή πραγματικότητα, Σπύρο;

«Άντρας και μονογαμικός, δύσκολο! Είναι κόντρα ρόλος, που λέμε και στο θέατρο. Να παραμένει κανείς ολότελα πιστός και να μην παίζει αλλού ή να μην μπει στον πειρασμό να το κάνει αποτελεί εξαίρεση στον κανόνα! Είναι στη φύση του άντρα, δεν μπορούμε να κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας και να πούμε ότι δεν συμβαίνει, αφού το ξέρουμε και το βλέπουμε ότι πρωταγωνιστεί στη ζωή μας, χωρίς αυτό να σημαίνει -αξίζει να το τονίσω και πάλι- ότι δεν υπάρχουν εξαιρέσεις στον κανόνα. Αλλά είναι μονάχα εξαιρέσεις».

Στο έργο «παίζει» έντονα το «αλήθεια ή ψέματα». Να λέει κανείς την αλήθεια ή όχι σε μια απιστία;

«Η αλήθεια πονάει πάντα πολύ και δύσκολα, αν την αποκαλύψεις στον άλλο, μπορεί να αντέξει το βάρος της. Ραγίζει το γυαλί, ενώ ακόμα και όταν μοιάζει να έχει φτιαχτεί, ξέρεις ότι είναι μονάχα κολλημένα κομμάτια. Ο ρεαλισμός έχει κόστος».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share