Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Το μόνο που με ενδιέφερε...»: Ο Θοδωρής Αθερίδης αποκάλυψε το λόγο που δεν παντρεύεται τη Σμαράγδα Καρύδη

«Στην Σμαράγδα με ενοχλεί...»

22 Νοεμβρίου 2022 14:46
«Το μόνο που με ενδιέφερε...»: Ο Θοδωρής Αθερίδης αποκάλυψε το λόγο που δεν παντρεύεται τη Σμαράγδα Καρύδη
(ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ/EUROKINISSI)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης είχε παραχωρήσει ο Θοδωρής Αθερίδης στην εκπομπή "Mega Καλημέρα" πριν λίγο καιρό, αποκαλύπτοντας το λόγο που δεν παντρεύεται τη Σμαράγδα Καρύδη.

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για την εφηβεία του, την κόρη του Φωτεινή, αλλά και τη σύντροφό του, Σμαράγδα Καρύδη. Με την ευκαιρία, δείτε τι απάντησε η Σμαράγδα Καρύδη για το αν έχει κοιτάξει κινητό συντρόφου της.

«Έμεινα στο λύκειο, έκανα την Β’ λυκείου 2 φορές. Με έδιωξαν και από το σχολείο και πήγα σε άλλο και είπα κάτσε να συγκεντρωθώ λίγο να το τελειώσουμε. Με έδιωξαν γιατί ήμουν πρόεδρος του 15μελούς και τους κρατούσα όλους έξω με αποχή για να φύγουν οι βρύσες, γιατί είχαμε δύο κρούσματα ηπατίτιδας. Μετά άρχισα να διαβάζω, πήρα απολυτήριο με 17, πέρασε σε Τ.Ε.Ι. Είχα φύγει από το σπίτι στην εφηβεία, συζούσα με μια κοπέλα, αλλά είχα και κρίσεις πανικού από τα 15 μου. Δεν θα ήθελα να ξαναζήσω την εφηβεία μου, ήταν μια κόλαση.

Θοδωρής Αθερίδης Σμαράγδα Καρύδη

Οι γονείς μου πάντα ήταν σύμμαχοί μου, αλλά δεν ήξεραν τι έκανα. Αν ήξεραν όμως τι κάναμε με τα μηχανάκια, θα είχαν αυτοκτονήσει….Τους έπαιρναν συνέχεια από τα νοσοκομεία. Έχω γυρίσει στο σπίτι με μύτη μελιτζάνα και η μάνα μου λιποθύμησε μόλις με είδε. Είναι άσχημα να σε παίρνουν τηλέφωνο και να σου λένε ότι ο γιος σου είναι στο νοσοκομείο» είχε δηλώσει ο Θοδωρής Αθερίδης.

Αθερίδης - Καρύδη: Ο λόγος που δεν παντρεύονται

Όσον αφορά στη Σμαράγδα Καρύδη και τον λόγο που δεν έχει παντρευτεί μαζί, ο ηθοποιός είπε: «Δεν έχω πάρει διαζύγιο, είναι γνωστό, δεν ήταν αποκάλυψη. Αν υποθέσουμε ότι ο γάμος μου απέτυχε, δεν θα ξαναδοκιμάσω για να πετύχει. Είμαι και άνθρωπος που πιστεύει στον Θεό και παρόλα αυτά το μυστήριο δεν το τίμησα, όπως έπρεπε, δεν θα δοκιμάσω, για να ξαναποτύχω. Η Σμαράγδα δεν ήθελε ποτέ να παντρευτούμε.

Ήρθαν και κουμπώσουν πολλά πράγματα με την Σμαράγδα. Αν δεν ήταν έτσι η Σμαράγδα, το πιθανότερο δεν θα ήμασταν μαζί. Το μόνο που με ενδιέφερε στη σχέση μου με την Σμαράγδα, ήταν πως θα το πω στην Ελένη… Στην Σμαράγδα με ενοχλεί η φασαρία. Κάνει πολλή φασαρία. Για το παραμικρό μπορεί να κάνει φασαρία»

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share