Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2023

«Βόμβα» από Εριέττα Κούρκουλου: «Οι γονείς μου δεν ήταν...»

Τι αποκάλυψε για τη Μαριάννα Λάτση και τον Νίκο Κούρκουλο;

22 Νοεμβρίου 2022 12:43
«Βόμβα» από Εριέττα Κούρκουλου: «Οι γονείς μου δεν ήταν...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πριν αρκετό καιρό και λίγες μέρες μετά την βάφτιση του γιου της, η Εριέττα Κούρκουλου και ο σύζυγος της, Βύρωνας Βασιλειάδης έκαναν μια σπάνια κοινή εμφάνιση.

Ως ακτιβίστρια κατά της κακοποίησης των ζώων, η Εριέττα Κούρκουλου συμμετείχε σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Σύνταγμα κατά της κακοποίησης των ιπποειδών και φωτογραφήθηκε με πλακάτ

Μαζί με τις φωτογραφίες που δημοσίευσε, η Εριέττα Κούρκουλου δημοσίευσε ένα μακροσκελές μήνυμα όπου ανέφερε τον τρόπο που την μεγάλωσαν οι γονείς της, Μαριάννα Λάτση και Νίκος Κούρκουλος.

Νίκος και Εριέττα Κούρκουλου

«Όλη μου η παιδική ηλικία είναι γεμάτη αναμνήσεις από βόλτες με πόνυ, άμαξες και γαϊδουράκια -
Γεμάτη αναμνήσεις από επισκέψεις σε ζωολογικούς κήπους, τσίρκο και pet shop.

Γιατί; Γιατί όπως κάθε παιδί που λατρεύει τα ζώα, έψαχνα διαρκώς ευκαιρίες για να βρίσκομαι κοντά τους.
Δεν μου εξήγησε κανείς ότι η ανάγκη μου για επαφή ήταν μονόπλευρη. Δεν μου εξήγησε κανείς, ότι ακριβώς επειδή λάτρευα τα ζώα - θα έπρεπε να μείνω μακριά τους.
Οι γονείς μου δεν ήταν κακοί άνθρωποι. Δεν στήριζαν συνειδητά την κακοποίηση των ζώων αυτών. Ήθελαν απλά να με κάνουν χαρούμενη.
Δεν ήξεραν…

Εμείς όμως ξέρουμε!
Μπορεί η τεχνολογία και το διαδίκτυο να έχουν καταστροφικές συνέπειες στην καθημερινότητά μας, αλλά μας έχουν δώσει ελεύθερη πρόσβαση στην ενημέρωση.
Ακόμη και όσοι δεν ξέρουμε, μπορούμε πια με ένα κλικ να μάθουμε!
Τώρα που γίναμε γονείς, το μέλλον βρίσκεται στα χέρια μας.

Το να μάθουμε στα παιδιά μας ότι ο ανθρωποκεντρικός - εγωιστικός τρόπος σκέψης που επικρατούσε τόσα χρόνια ήταν λάθος, είναι υποχρέωσή μας.
Δεν είναι υπέροχο μάθημα για εκείνα άλλωστε, το να παραδεχτούμε εμείς οι "μεγάλοι" ότι κάναμε λάθος και να τους δείξουμε ότι προσπαθούμε να το διορθώσουμε;
Ευχαριστούμε όλους όσοι κατέβηκαν στην διαμαρτυρία εχθές στο Σύνταγμα, με στόχο την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των ιπποειδών και την δημιουργία ενός συγκεκριμένου νομοθετικού πλαισίου που θα διευκολύνει την προστασία τους!»

View this post on Instagram

A post shared by Erietta Kourkoulou (@eriettakourkouloulatsi)

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share