Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Ανατρεπτικοί μέχρι και σε αυτό: Δε φαντάζεστε τι έκαναν Νίκος Καρβέλας και Αννίτα Πάνια την επόμενη ημέρα του γάμου τους

Δεν πάει το μυαλό σας!

22 Νοεμβρίου 2022 12:26
Ανατρεπτικοί μέχρι και σε αυτό: Δε φαντάζεστε τι έκαναν Νίκος Καρβέλας και Αννίτα Πάνια την επόμενη ημέρα του γάμου τους
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Νίκος Καρβέλας και η Αννίτα Πάνια παντρεύτηκαν το 2010 μετά από 4 χρόνια σχέσης, ενώ το 2008 γεννήθηκε ο γιος τους, Αντρέας.

Η σχέση τους έληξε άδοξα παρά τα κοινά που είχαν, με αποτέλεσμα να πάρουν διαζύγιο έξι χρόνια μετά το γάμο τους.

Μάλιστα, η γνωστή παρουσιάστρια είχε δηλώσει σε παλιότερη συνέντευξή της πως δεν ήθελε να παντρευτεί. Πιο συγκεκριμένα η Αννίτα Πάνια είχε δηλώσει για εκείνη τη μέρα: «Εγώ δε χαιρόμουν καθόλου με όλο αυτό, που συνέβαινε δίπλα μου, αισθανόμουν τόσο κομπλεξικά και χάλια με όλο αυτό το πράγμα. Ήξερα ότι γίνεται όλο αυτό για να περάσουν οι άλλοι καλά, εκτός από εμένα».

γάμος Πάνια Καρβέλα

Tι έκαναν Νίκος Καρβέλας και Αννίτα Πάνια την επόμενη ημέρα του γάμου τους

Σύμφωνα με το «ΟΚ», ντυμένοι casual και σαν να μην έχει γίνει τίποτα, η Αννίτα Πάνια και ο Νίκος Καρβέλας, την επόμενη ημέρα του γάμου τους, έκαναν... απλά, έναν χαλαρό περίπατο για ψώνια.

Το ζευγάρι, πάντα ανατρεπτικό, δεν έκανε τις ασχολίες που συνηθίζει να κάνει ένα ζευγάρι μετά το γάμο του. Αντ’ αυτού, συνέχισε κανονικά τις δραστηριότητές του, απολαμβάνοντας μια βόλτα για ψώνια και καφεδάκι, σε ένα ηλιόλουστο Σαββατιάτικο πρωινό, ενώ το ταξίδι του μέλιτος είχε αναβληθεί, λόγω των επαγγελματικών τους υποχρεώσεων.

«Με πήρε τηλέφωνο και μου είπε...» - Αποκάλυψη της Αννίτας Πάνια για τον πολυσυζητημένο γάμο

Μια αποκάλυψη για το γάμο της με τον Νίκο Καρβέλα και το πώς γνωρίστηκαν έκανε η Αννίτα Πάνια, η οποία αναφέρθηκε στο πώς εκείνος την είχε προσεγγίσει. Στη συνέντευξή της, η παρουσιάστρια μίλησε για την καριέρα της αλλά και για τη γνωριμία της με τον Νίκο Καρβέλα, που τελικά οδήγησε στο γάμο.

Η... διαφορετική γνωριμία Πάνια και Καρβέλα

«Δεν αισθάνθηκα ποτέ ότι σκηνοθέτησα την καριέρα μου, ότι ονειρεύτηκα να είμαι πολλά χρόνια στην τηλεόραση. Κοιτάω πίσω και βλέπω ότι έχουν περάσει γύρω στα 27 χρόνια κι αναρωτιέμαι πότε πέρασε ο χρόνος. Νομίζω ότι κάποτε ήμουν μεγάλο ψώνιο, το γούσταρα αυτό που συνέβαινε. Δεν έφερα κάποιον με το ζόρι, ούτε ένιωσα ποτέ ότι κάνω κάτι άσχημο σε κάποιον άνθρωπο», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στον πρώην σύζυγό της, τον μουσικοσυνθέτη, Νίκο Καρβέλα, με τον οποίο και απέκτησε έναν γιο.

«Με πήρε τηλέφωνο μια μέρα και μου λέει «γεια σου, είμαι ο Καρβέλας, σε γουστάρω, θέλω να βγούμε έξω». Μετά ερωτευτήκαμε πολύ», δήλωσε η παρουσιάστρια, με ένα άλλο «καυτό» της ειδύλλιο να αποκαλύπτεται.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share