Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ανδρέας Καρβέλας: Αυτός είναι ο γιος που απέκτησε με την Αννίτα Πάνια ο Νίκος Καρβέλας! (photos)

Eίναι σαν φωτοτυπία του!

12 Σεπτεμβρίου 2022 14:56
Ανδρέας Καρβέλας: Αυτός είναι ο γιος που απέκτησε με την Αννίτα Πάνια ο Νίκος Καρβέλας! (photos)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Αννίτα Πάνια και ο Νίκος Καρβέλας μπορεί να έχουν χωρίσει εδώ και περίπου έξι χρόνια, αλλά παραμένουν αγαπημένοι, έχοντας κι ένα παιδί, τον μικρό Ανδρέα, που ήρθε στη ζωή τους το 2008.

Ο Ανδρέας Καρβέλας είναι σήμερα 14 ετών και βρίσκεται ήδη... στα χνάρια του πατέρα του, όντας μουσικός του διαδικτύου και YouTuber. Ο ίδιος, μάλιστα, έχει... σκαρώσει ορισμένα τραγούδια, που έχουν συζητηθεί με πολλές προβολές, ακολουθώντας το «αθυρόστομο» στυλ του πατέρα του, κάτι που κάνει και στην εμφάνισή του.

Η μουσική και οι στυλιστικές επιλογές... φωνάζουν Νίκος

Ο Ανδρέας Καρβέλας, ή Ak (ANKAR), λοιπόν, φαίνεται πως «άνοιξε τα φτερά του» στο χώρο της μουσικής και μένει να φανεί πόσο μακριά μπορεί να φτάσει. Φαίνεται, πάντως, να έχει ήδη το γονίδιο από τον πατέρα του, αν κρίνουμε από τις έως τώρα μουσικές του επιδείξεις.

Ο ίδιος, παράλληλα, έχει υιοθετήσει το στυλ του Νίκου Καρβέλα, αν προσέξουμε την εμφάνισή του. Μπορεί τα ξανθά μαλλιά να είναι από τη μητέρα του, αλλά όλα τα υπόλοιπα είναι... τάλε κουάλε ο μπαμπάς του, που μετά το διαζύγιο βρήκε μια γυναίκα ίδια με την Αννίτα, έχοντας μια διαφορετική, εναλλακτική εμφάνιση.

Νέος άνδρας στο πλευρό της Αννίτας Πάνια - Σούσουρο με την παρουσιάστρια

Η Αννίτα Πάνια δεν έχει κρύψει ποτέ το πόσο ακομπλεξάριστη είναι, με την παρουσιάστρια να βρίσκεται στο πλευρό ενός άλλου άνδρα, όπως φάνηκε σε τελευταία φωτογραφία.

Συγκεκριμένα, την παρουσιάστρια, που ήρθε σε πανικό εξαιτίας μιας απόφασης του Νίκου Καρβέλα, συνάντησε ο Αλέξανδρος Κοψιάλης, ο οποίος εξέφρασε τον θαυμασμό του προς το πρόσωπό της μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό του στο instagram.

Η συνάντηση... κορυφής Κοψιάλη με Πάνια

Οι δυο τους πόζαραν αρχικά μαζί, αποκαλύπτοντας με ανάρτηση την συνάντησή τους, από την οποία ο Αλέξανδρος Κοψιάλης αποχώρησε εντυπωσιασμένος, όπως φάνηκε από τα βίντεο που ανέβασε στη συνέχεια.

Αννίτα Πάνια και Αλέξανδρος Κοψιάλης

«Παιδιά, κακά τα ψέματα, το να αράζεις με την Αννίτα Πάνια για μένα προσωπικά είναι σαν ευλογία γιατί βλέπεις τον άνθρωπο που έχεις πατήσει στο youtube ένα εκατομμύριο φορές, πριν κοιμηθείς για να περάσεις την ώρα σου, να λέει τις ατάκες με την ίδια απάθεια που τις έλεγε όταν ήταν στην τηλεόραση», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αλέξανδρος Κοψιάλης για τη συνάντησή του με την Αννίτα Πάνια.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share