Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αποκάλυψη 9 χρόνια μετά: Αυτό το αγαπημένο ζευγάρι είχε χωρίσει η Ζέτα Μακρυπούλια

Δεν είχαμε ιδέα!

21 Νοεμβρίου 2022 12:14
Αποκάλυψη 9 χρόνια μετά: Αυτό το αγαπημένο ζευγάρι είχε χωρίσει η Ζέτα Μακρυπούλια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το μακρινό 2008 οι φήμες ήθελαν τη Ζέτα Μακρυπούλια μετά το χωρισμό της από τον Αντώνη Ρέμο να βρίσκει παρηγοριά στην αγκαλιά του Χρήστου Χολίδη. Με την ευκαιρία δείτε για ποιο σίριαλ αποκάλυψε το εξής η ηθοποιός: «Περνούσα τόσο άσχημα σε σίριαλ που ζήταγα να πεθάνει η πρωταγωνίστρια».

Αν και κανείς από τους δύο δεν επιβεβαίωσε ποτέ τις φήμες που τους ήθελαν ζευγάρι, το govastileto.gr αναφέρει πως η γνωστή ηθοποιός και παρουσιάστρια ήταν η πέτρα του σκανδάλου στη σχέση του τραγουδιστή με τη Δούκισσα Νομικού.

Πιο συγκεκριμένα το δημοσίευμα ανέφερε: «Λένε ότι πολλές φορές η Δούκισσα γίνεται πιεστική με τους συντρόφους της, καθώς δεν μπορεί να μετριάσει τη ζήλια της, όπως γράφει σημερινό δημοσίευμα της espresso. Στη σχέση της με τον Χρήστο ήταν αρκετές οι φορές που οι καβγάδες τους ξεκινούσαν από μια σκηνή ζήλιας της Δούκισσας, για να καταλήξουν σε "μούτρα".

Μακρυπούλια Χολίδης Νομικού

Πολλές φορές η «πέτρα του σκανδάλου» ήταν η Ζέτα Μακρυπούλια με την οποία ο Χολίδης διατηρούσε στο παρελθόν δεσμό. Χαρακτηριστικό που φυλαγόταν ο Χρήστος είναι το γεγονός ότι, στις προσωπικές συζητήσεις η κουβέντα περί Ζέτας ήταν "κομμένη" λέει πάντα το δημοσίευμα της εφημερίδας»

Ούρλιαζε και έβριζε: Το άγνωστο περιστατικό με Μενεγάκη και Μακρυπούλια στον ALPHA το 2006

Μπορεί να είναι η πιο αξιοθαύμαστη παρουσιάστρια της ελληνικής τηλεόρασης αλλά είχε κι αυτή κάποιες... κακές στιγμές! Μετά τον καυγά της με την Δέσποινα Βανδή σε γιαπωνέζικο στο Κολωνάκι, η Ελένη Μενεγάκη παραλίγο να τα σπάσει και με την Ζέτα Μακρυπούλια.

Με ένα εφ’όλης της ύλης αφιέρωμα στην Ελένη Μενεγάκη κυκλοφόρησε το 2010 το περιοδικό Down Town. Άγνωστες πτυχές της καθημερινότητάς της αλλά και της σχέσης που διατηρούσε με συνεργάτες και συνεντευξιαζόμενους αποκάλυψε στο κείμενό του ο Πάνος Ζόγκας. Διαβάστε τη συνέχεια στο Youweekly.gr.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share