Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

«Έκανα μεγάλη προσπάθεια μετά το τέλος...» - Η εξομολόγηση της Κατερίνας Καραβάτου για τη σχέση μετά το διαζύγιο με τον Κατσούλη

Τα είπε όλα η παρουσιάστρια!

18 Νοεμβρίου 2022 09:28
«Έκανα μεγάλη προσπάθεια μετά το τέλος...» - Η εξομολόγηση της Κατερίνας Καραβάτου για τη σχέση μετά το διαζύγιο με τον Κατσούλη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Κατερίνα Καραβάτου έχει μιλήσει στο παρελθόν για το διαζύγιο με τον Κρατερό Κατσούλη, δίχως να διστάζει να απαντήσει για όσα δύσκολα της έχουν συμβεί.

Η ίδια, μιλώντας και για το δράμα των παιδιών της στον χωρισμό, είχε βρεθεί στην εκπομπή «Ελένη» και δεν είχε κρύψει τη συγκίνησή της, αναφέροντας στο δρόμο για την τότε νέα της εκπομπή το πόσο σκληρά ήταν τα όσα περνούσε.

«Νιώθω κάπως περίεργα που είμαι ξανά σε τηλεοπτικό πλατό γιατί μετά το τέλος της προηγούμενης εκπομπής είναι πρώτη φορά που εμφανίζομαι. Δε μου αρέσουν καθόλου οι αλλαγές. Μου αρέσει να είμαι κάπου όπου αισθάνομαι ασφαλής και σίγουρη. Ωστόσο, δεν είναι δική μου απόφαση. Όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο, λοιπόν, λες: "τώρα πρέπει να σκεφτείς τον εαυτό σου, που πριν δεν τον σκεφτόσουν" και να κάνεις αυτό που είναι καλύτερο για σένα» είπε, αρχικά η Κατερίνα Καραβάτου.

Και συνέχισε: «Με βοήθησε ο Θεός και η τύχη γιατί όλα αυτά τα χρόνια συνεπούς εργασίας με καλές προθέσεις και χωρίς να έχω προκαλέσει ποτέ προβλήματα πουθενά, μόλις επικοινώνησα ότι φεύγω από τον προηγούμενο σταθμό, είχα προτάσεις. Η ζωή μας πηγαίνει στο δρόμο που θ' ακολουθήσουμε».

«Το κατάλαβα χωρίς να πάω στον γιατρό...» - Το άγνωστο πρόβλημα υγείας της Κατερίνας Καραβάτου όσο ήταν ακόμη παντρεμένη με τον Κατσούλη

Η Κατερίνα Καραβάτου πάντοτε μιλούσε με ειλικρίνεια και μοιραζόταν πράγματα από την προσωπική της ζωή στον αέρα των εκπομπών της, συγκινώντας ενίοτε με όσα έλεγε.

Η ίδια, μάλιστα, είχε αναφερθεί σε μια δήλωση γνωστής ηθοποιού, που μιλούσε για το πρωινό ξύπνημα, με την παρουσιάστρια να νιώθει την ανάγκη να αποκαλύψει τις διαταραχές, που θεωρούσε ότι περνούσε μια εποχή, μέχρι να καταλάβει την αλήθεια.

«Λόγω γηρατειών δεν δυσκολεύομαι πια στο πρωινό ξύπνημα» δήλωσε η Μαρία Κωνσταντάκη και η Κατερίνα Καραβάτου, μόλις άκουσε τη συγκεκριμένη δήλωση, κάπως ταυτίστηκε με την ηθοποιό.

«Εγώ πριν από 2-3 χρόνια, νόμιζα ότι είχα πάθει μια διαταραχή του ύπνου επειδή ο Αρίωνας ξυπνούσε πάρα πολλές φορές και λέω μου έχει μείνει από εκεί», είπε η Κατερίνα Καραβάτου και στη συνέχεια εξομολογήθηκε με αφοπλιστική ειλικρίνεια:

«Δεν πήγα στο γιατρό, το κατάλαβα μόνη μου μετά. Μου είπα στον εαυτό μου, εγώ η ίδια ότι ναι, μάλλον έχω γεράσει. Πραγματικά δεν μπορώ να κοιμηθώ, στις 4:30 είμαι ξύπνια».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share