Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

«Τους είναι πολύ δύσκολο...» - Το άγνωστο δράμα για τα παιδιά της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη μετά το διαζύγιο

Δεν πέρασαν και λίγα...

15 Νοεμβρίου 2022 18:30
«Τους είναι πολύ δύσκολο...» - Το άγνωστο δράμα για τα παιδιά της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη μετά το διαζύγιο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης μπορεί να χώρισαν, αλλά πάντοτε έμειναν σε συνεννόηση λόγω των δύο παιδιών, που έχουν, με την παρουσιάστρια να αναφέρεται στη δύσκολη χρονιά, που πέρασαν όλοι μαζί.

Η Καραβάτου, που πάντως αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο επανασύνδεσης, μίλησε στο περιοδικό You για τα παιδιά της και τον τρόπο που διαχειρίστηκαν το διαζύγιο, αλλά και τον χαμό των γιαγιάδων τους.

«Για μένα, αυτή η χρονιά που πέρασε πραγματικά ήταν από τις πιο δύσκολες της ζωής μου. Ωστόσο, δε μπορώ να κάνω τίποτα πέρα από το να προσπαθώ να κάνω τα πράγματα καλύτερα γιατί έχω στο μυαλό μου κυρίως την Αέλια και τον Αρίωνα. Είναι δύσκολο για δυο παιδιά σε αυτές τις ηλικίες να μπορέσουν να διαχειριστούν ένα διαζύγιο και τις απώλειες των δυο γιαγιάδων με τις οποίες ήταν πολύ κοντά. Ζήτησα βοήθεια πρώτα από τους δικούς μου ανθρώπους και στη συνέχεια από ειδικό γιατί είναι πολλά τα προς διαπραγμάτευση θέματα και δεν είναι κακό να ζητάς βοήθεια. Εγώ το κάνω συχνά» είπε η Κατερίνα Καραβάτου.

Αναφορικά με το τηλεοπτικό της μέλλον, η Κατερίνα Καραβάτου ανέφερε, «Για να είμαι ειλικρινής, δεν είμαι για τίποτα σίγουρη και δε θεωρώ τίποτα δεδομένο. Έχω στο μυαλό μου κάποια πράγματα και θα ήθελα να υπάρχει θετική έκβαση σε ότι γίνει οπότε θα αφήσω να με πάει η ροή των πραγμάτων. Έχω στρεσαριστεί και αγχωθεί τόσο πολύ, έχω περάσει τόσες πολλές αγωνίες και απώλειες οπότε ο στόχος του μου είναι να κάνω ότι είναι καλύτερο για εμένα».

Χαμογελά ξανά η Κατερίνα Καραβάτου: Η φωτογραφία που «πρόδωσε» την ευτυχία της 15 μήνες μετά το διαζύγιο με τον Κατσούλη

Η Κατερίνα Καραβάτου βρίσκεται μακριά από τα τηλεοπτικά φώτα την φετινή σεζόν, έχοντας περάσει αρκετά δύσκολες στιγμές προηγουμένως, όμως αυτό δε σημαίνει πως δε διατηρεί ακόμη σχέσεις με φίλους της από τον χώρο.

Αυτό αποδείχθηκε πολύ πρόσφατα και, συγκεκριμένα, την περασμένη Τρίτη (9/11), όταν απόλαυσε ένα δείπνο με τους καλούς της φίλους Στέφανο Κωνσταντινίδη, Κλεοπάτρα Πατλάκη και Χριστίνα Λαμπίρη ενώ μαζί τους βρισκόταν και η κόρη της παρουσιάστριας Αέλια, η οποία δεν έχασε την ευκαιρία να απαθανατίσει τη μαμά με τους φίλους της σε μερικά απολαυστικά ενσταντανέ.

Τις φωτογραφίες αυτές δημοσίευσε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης στον λογαριασμό του στο Instagram γράφοντας:

«Λοιπόν, αυτές οι τρεις κυρίες αποτελούν ένα τόσο μεγάλο κομμάτι της ζωής μου. Με σειρά «γνωριμίας» Χριστίνα Λαμπίρη, Κατερίνα Καραβάτου, Κλεοπάτρα Πλατλάκη.. Σε φωτογραφικά ενσταντανέ, δια χειρός Αέλιας, συζητώντας ιστορίες τηλεοπτικής τρέλας».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share