Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Δεν ήταν πάντα ηθοποιός: Το άγνωστο επάγγελμα του Σταύρου Ζαλμά που έκανε για 9 χρόνια

Ποια ήταν η πρώτη του δουλειά και γιατί την άφησε;

17 Νοεμβρίου 2022 23:59
Δεν ήταν πάντα ηθοποιός: Το άγνωστο επάγγελμα του Σταύρου Ζαλμά που έκανε για 9 χρόνια
(EUROKINISSI/ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Σταύρος Ζαλμάς είχε βρεθεί πριν καιρό καλεσμένος στο «Πρωινό» και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο επάγγελμα που έκανε πριν γίνει ηθοποιός, ενώ παραδέχτηκε πως από μικρός ονειρευόταν να ασχοληθεί με την υποκριτική. Με την ευκαιρία, δείτε τι αποκάλυψε για το θάνατο του Νίκου Σεργιανόπουλου.

«Ήμουν υπάλληλος καριέρας. Ήταν και οι δύο γονείς μου και οι συγγενείς μου στην τράπεζα. Ήταν κάτι σαν παράδοση. Ήταν δεδομένο ότι θα ακολουθήσουμε αυτό το επάγγελμα, διότι τότε ήταν ένα πολύ καλό επάγγελμα με πολύ καλές προοπτικές και αποδοχές.

Υπήρχε και υπόληψη στην κοινωνία αν ήσουν τραπεζικός υπάλληλος. Ήταν οι περιζήτητοι γαμπροί. Εγώ δεν ήθελα βέβαια. Ήθελα από μικρός να γίνω ηθοποιός» εξομολογήθηκε και πρόσθεσε:

Σταύρος Ζαλμάς φουλάρι

«Ήμουν εννέα χρόνια. Πολλά. Το ήξερα από μικρός ότι ήθελα να γίνω ηθοποιός, αλλά δεν το δέχτηκαν οι δικοί μου. Με έβαλαν με το ζόρι στην τράπεζα. Κάποια στιγμή σπούδασα κρυφά. Δούλεψα κρυφά στο θέατρο.

Είχε φύγει ο πατέρας μου. Κάποια στιγμή ζήτησα από την τράπεζα άδεια άνευ αποδοχών για να κατέβω στην Κρήτη να παίξω έναν ρόλο. Δε μου έδωσαν την άδεια κι έφυγα, πήγα στην Κρήτη, δέσμευσα τον εαυτό μου με συμβόλαιο στο Δημοτικό Θέατρο Χανίων.

Δεν γύρισα ποτέ, με απέλυσαν λόγω αδικαιολόγητης απουσίας για 30 ημέρες και τότε πήρα τη μητέρα μου και της το είπα. Μου έκανε ψυχολογικούς εκβιασμούς, "Αν φύγεις από την τράπεζα, θα πεθάνω"» τόνισε και συμπλήρωσε: «Στην τράπεζα κακοπερνούσα».

Ξέσπασε ο Σταύρος Ζαλμάς: Αυτή είναι η γυναίκα που τον «στοίχειωσε» - «Επί 7 με 8 χρόνια με...»

Σε μια γυναίκα που τον ενοχλούσε συστηματικά για περίπου 8 χρόνια και τον ανάγκασε να φτάσει μέχρι τον εισαγγελέα αναφέρθηκε ο Σταύρος Ζαλμάς στη συνέντευξη που παραχώρησε πριν λίγο διάστημα στην εκπομπή Τι Λες Τώρα και στην Κατερίνα Καραβάτου.

Δείτε επίσης: Τραγικές ώρες για τον Σταύρο Ζαλμά: «Έχασα τη λίμπιντο, έπεσαν τα μαλλιά μου, έπαθα φυματίωση»

«Υπήρχε μια περίπτωση μιας γυναίκας, που επί 7 με 8 χρόνια με ενοχλούσε πολύ έντονα τηλεφωνικά και πολλές φορές για να με εκδικηθεί άφηνε το τηλέφωνο ανοιχτό και μπλόκαρε το κινητό μου για δύο ημέρες. Αναγκάστηκα και πήγα στον ΟΤΕ, μετά στον Εισαγγελέα για να δοθεί η άδεια για να παρακολουθηθεί η γραμμή μου και να την πιάσουμε. Μόνο που ήταν απόρρητο τηλέφωνο επαρχίας κι η τεχνολογία τότε δεν έδινε την δυνατότητα αυτή. Δεν την εντόπισαν ποτέ.» είπε αρχικά ο Σταύρος Ζαλμάς και συνέχισε:

Σταύρος Ζαλμάς

«Έπαιρνε τηλέφωνα στα θέατρα και είχαμε την εξής στιχομυθία: Έλα ποιος είναι; Έλα τώρα που δεν ξέρεις. Τι θέλεις επιτέλους; Να σου πω καλές πρόβες και να σου ευχηθώ. Της λέω δεν με ενδιαφέρει και μου απαντά ότι δεν ξέρεις κάτι, όταν θα έρθω στο καμαρίνι, θα σου δώσω το χέρι μου, θα σου πω συγχαρητήρια και θα μου πεις ευχαριστώ, δεν θα ξέρεις ότι είμαι εγώ. Μιλάμε για τον απόλυτο σαδισμό. Κάποια στιγμή αιφνιδίως εξαφανίστηκε και βρήκα την ησυχία μου».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share