Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Αποκάλυψη 14 χρόνια μετά το θάνατό του Νίκου Σεργιανόπουλου: «Άκουσα ότι...»

Ποιος το δήλωσε;

15 Σεπτεμβρίου 2022 20:35
Αποκάλυψη 14 χρόνια μετά το θάνατό του Νίκου Σεργιανόπουλου: «Άκουσα ότι...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Σταύρος Ζαλμάς είχε παραχωρήσει πριν καιρό μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην Κατερίνα Καραβάτου για την εκπομπή «Τι λες τώρα».

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στη σοκαριστική δολοφονία του Νίκου Σεργιανόπουλου, με τον οποίο εκείνη την εποχή συμπρωταγωνιστούσαν σε σειρά του Alpha.

Δείτε επίσης: «Τον αγαπώ...» - Το αποκάλυψε δημόσια η γυναίκα της ζωής του Νίκου Σεργιανόπουλου

Σεργιανόπουλος Ζαλμάς Δραγούμη

«Ήταν πολύ πρωτόγνωρη κατάσταση για όλους μας. Είχα ρεπό, έφτιαξα καφέ και άνοιξα τις ειδήσεις κι ακούω από την τηλεόραση ότι δολοφονήθηκε ο Νίκος Σεργιανόπουλος. Ήταν ένα σοκ ψυχικό. Ήταν μακάβριο, ανατριχιαστικό και μεταφυσικό. Η Ναταλία Δραγούμη, η συμπρωταγωνίστριά μας τότε, έμαθε τη δολοφονία του Νίκου από το ραδιόφωνο. Δεν μπορούσε να μιλήσει!», εξομολογήθηκε ο Σταύρος Ζαλμάς στην Κατερίνα Καραβάτου.

Τις επόμενες μέρες μετά τη δολοφονία που είχαν γυρίσματα δεν μπορούσαν να δουλέψουν, καθώς έκαναν μία σκηνή κι έπειτα σταματούσαν για ώρες. «Τα μάτια μας ήταν άδεια…», κατέληξε ο Σταύρος Ζαλμάς.

Εκεί έβρισκε πάντα γαλήνη: Αυτό ήταν το σκάφος του Νίκου Σεργιανόπουλου - Πόσο κόστιζε (photos)

Το τελευταίο καταφύγιο του αξέχαστου ηθοποιού Νίκου Σεργιανόπουλου, το αγαπημένο του σκάφος, βγήκε στο σφυρί, όπως είχε αποκαλύψει πριν χρόνια ο ανιψιός του Γιώργος Παπαθεοδώρου στο περιοδικό «Θέμα People»: «Σκέφτηκα να το πουλήσω γιατί δεν έχω χρόνο να ασχοληθώ. Ο θείος μου το αγαπούσε και πριν πεθάνει είχε αρχίσει να διαβάζει για να δώσει το καλοκαίρι εξετάσεις και να πάρει το δίπλωμα του καπετάνιου. Όμως, δεν πρόλαβε…».

Δείτε επίσης: Αγνώριστος ο Νίκος Σεργιανόπουλος στα νιάτα του: Δείτε τον με μουστάκι και πυκνό μελαχρινό μαλλί (photos)

Όπως δεν πρόλαβε, ούτε καν να αλλάξει όνομα στο σκάφος το οποίο μόλις είχε αγοράσει. «Το όνομά του ήταν «Πέτρος και Έλενα» όμως ο Νίκος πριν πεθάνει είχε ξεκινήσει τις σχετικές διαδικασίες για την αλλαγή του.

σκάφος Νίκου Σεργιανόπουλου

Θυμάμαι όταν το αγόρασε με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι σκέφτεται να του αλλάξει όνομα και να του δώσει το όνομα που θα αρέσει σε όλη την οικογένεια, «Ανδρομάχη»» αποκαλύπτει ο γαμπρός του Χρήστος Παπαθεοδώρου.

σκάφος Νίκου Σεργιανόπουλου στο καρνάγιο

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αλέξανδρος Ρήγας ο οποίος υπήρξε ένας από τους καλύτερους φίλους του αξέχαστου ηθοποιού, είχε εκφράσει το ενδιαφέρον για την αγορά του συγκεκριμένου σκάφους, του οποίου η τιμή υπολογίζεται περίπου στα 260.000 ευρώ.

σκάφος Νίκου Σεργιανόπουλου σαλόνι

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share