Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Δεν έκανα παιδί με τον Μίνωα Κυριακού γιατί...»: Το αποκάλυψε για πρώτη φορά η Μαρί Κωνσταντάτου

Τι εξομολογήθηκε;

17 Νοεμβρίου 2022 17:29
«Δεν έκανα παιδί με τον Μίνωα Κυριακού γιατί...»: Το αποκάλυψε για πρώτη φορά η Μαρί Κωνσταντάτου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Μαρί Κωνσταντάτου ξεσπάει και αποκαλύπτει τον λόγο που δεν απέκτησε παιδί με τον Μίνωα Κυριακού.

Η πρώην ηθοποιός παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη μιλώντας για τον γάμο της με τον αείμνηστο πρόεδρο του ομίλου ΑΝΤ1. Με την ευκαιρία, δείτε εικόνες από το σπίτι της.

«Η ευτυχία ενός ζευγαριού αφορά τη συμπεριφορά και την αγάπη ανάμεσα στους δύο. Δεν θα χρησιμοποιούσα ποτέ ένα παιδί που θα έφερνα στον κόσμο για να ολοκληρώσει τη σχέση μου ή για να κρατήσει τον γάμο μου.

Μαρί Κωνσταντάτου

Το γεγονός ότι μέχρι σήμερα δεν απέκτησα παιδί ήταν γιατί, πολύ απλά, εγώ δεν το επεδίωξα, δεν ήταν στις προτεραιότητές μου», δήλωσε στο Πρώτο θέμα.

Ενώ έκανε την αυτοκριτική της λέγοντας:«Δεν έχω δουλέψει καθόλου με τον εαυτό μου. Πρωτίστως λειτουργώ με το ένστικτό μου. Αυτά τα μαθήματα δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμη. Όσο ζω μαθαίνω».

Ανατροπή από Μαρί Κωνσταντάτου: Η άγνωστη σχέση της με τον τραγουδιστή Γιώργο Παπαδόπουλο

Μπορεί εκ πρώτης όψεως να μην σας έρχεται κανένα στοιχείο που να συνδέει τον Γιώργο Παπαδόπουλο και την Μαρί Κωνσταντάτου.

Γεγονός που είναι ευνόητο, αν αναλογιστεί κανείς, πως οι δυο τους δουλεύουν πάνω σε τελείως διαφορετικούς τομείς. Με την ευκαιρία δείτε τι είπε ο Γιώργος Παπαδόπουλος για τον Νότη Σφακιανάκη.

Παρ' όλα αυτά, κάτι που δεν γνώριζε σχεδόν κανείς για την Μαρί Κωνσταντάτου είναι πως γράφει στίχους, Έτσι το 2016 έγραψε τους στίχους του τραγουδιού «Όλοι Μου Λένε» με τον Γιώργο Παπαδόπουλο να βάζει όλο του το συναίσθημα στην ερμηνεία.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share