Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Ερωτευμένη ξανά: Αυτός είναι ο γοητευτικός σύντροφος της Μαρί Κωνσταντάτου - Ζουν κάτω από την ίδια στέγη (photos)

Είναι μαζί από το 2019

22 Σεπτεμβρίου 2022 22:25
Ερωτευμένη ξανά: Αυτός είναι ο γοητευτικός σύντροφος της Μαρί Κωνσταντάτου - Ζουν κάτω από την ίδια στέγη (photos)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ευτυχισμένη και σε μια πολύ καλή περίοδο βρίσκεται η Μαρί Κωνσταντάτου, καθώς εδώ και μερικά χρόνια, μετά το διαζύγιο της από τον Μίνωα Κυριακού, έχει βρει ξανά τον έρωτα.

Η πρώην σύζυγος του αείμνηστου Μίνωα Κυριακού είναι ζευγάρι με τον θεατρικό επιχειρηματία, Γιάννη Κεντ με τον οποίο συγκατοικούν. Είναι ξανά ευτυχισμένη και αυτό φαίνεται στο χαμόγελό της που δεν φεύγει πλέον από τα χείλη της.

Το ζευγάρι συγκατοικεί στην Γλυφάδα τα τελευταία δύο χρόνια, μια συγκατοίκηση που ήρθε μαζί με το ξέσπασμα της πανδημίας το 2020. Μάλιστα, όσοι γνωρίζουν το ζευγάρι δηλώνουν πως η σχέση τους είναι αρκετά σοβαρή.

Το ζευγάρι έχει ανεβάσει και κοινά στιγμιότυπα στον προσωπικό τους λογαριασμό στο Instagram, μη μπορώντας να κρύψει την ευτυχία του.

Η συγκλονιστική αποκάλυψη της Μαρί Κωνσταντάτου: «Δεν έκανα παιδί με τον Μίνωα γιατί...»

«Η ευτυχία ενός ζευγαριού αφορά τη συμπεριφορά και την αγάπη ανάμεσα στους δύο. Δεν θα χρησιμοποιούσα ποτέ ένα παιδί που θα έφερνα στον κόσμο για να ολοκληρώσει τη σχέση μου ή για να κρατήσει τον γάμο μου.

Το γεγονός ότι μέχρι σήμερα δεν απέκτησα παιδί ήταν γιατί, πολύ απλά, εγώ δεν το επεδίωξα, δεν ήταν στις προτεραιότητές μου» είχε δηλώσει σε παλιότερη συνέντευξή της στο Πρώτο θέμα.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share