Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Η κρυφή διαμάχη Νίκου Καρβέλα-Άννας Βίσση: «Δεν μου σηκώνεις την τρίχα...»

Αποκάλυψη!

15 Νοεμβρίου 2022 14:58
Η κρυφή διαμάχη Νίκου Καρβέλα-Άννας Βίσση: «Δεν μου σηκώνεις την τρίχα...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα αχώριστο δίδυμο, που είχε γράψει ιστορία με τα τραγούδια του, όπως με την μπαλάντα "12". Αυτό που δεν γνωρίζαμε είναι ότι πίσω του κρύβει έναν καυγά ανάμεσα στον Νίκο Καρβέλα και την Άννα Βίσση.

Πρόσφατα η Άννα Βίσση, ένας μεγάλος καβγάς με τον πρώην σύζυγό της, που αποτέλεσε και πηγή έμπνευσης για αυτό το κομμάτι. Μπορεί σήμερα να έχουν προχωρήσει στην ζωή τους, και εδώ θα δείτε την κούκλα σύντροφο του Καρβέλα, αλλά αυτά τα συμβάντα είναι διαχρονικά.

Η Άννα Βίσση και ο Νίκος Καρβέλας, από το 1983, μέχρι και το 1993 ήταν ένα παντρεμένο ζευγάρι, που έκανε και κοινή μουσική καριέρα, και όλοι μας τους θυμόμαστε μαζί.

«Γράφτηκε εδώ μέσα, το 1985, αν δεν κάνω λάθος. Όσο το έλεγα, ο Καρβέλας δεν αντιδρούσε ωραία. Κάναμε έναν μεγάλο καβγά γιατί με πρόσβαλε, μου είπε “δεν μου σηκώνεις την τρίχα, δεν το ερμηνεύεις όπως θέλω. Θα μάθεις να τραγουδάς;” και σηκώθηκε κι έφυγε, με παράτησε.

Έμεινα όλη τη νύχτα και κοιμήθηκα εδώ, με πήρε ο ύπνος από την κούραση. Και με ξύπνησε η ηλεκτρική σκούπα μιας κοπέλας που ήρθε να καθαρίσει. Γύρω στις 11 το πρωί, μπαίνω μέσα τσαντισμένη, λέω… δεν είναι δυνατόν, θα το πω. Του άρεσε μετά, με αγκάλιασε, με φίλησε», ανέφερε χαρακτηριστικά η Άννα Βίσση.

Άννα Βίσση και Νίκος Καρβέλας

Κοινή τραγωδία για Νίκο Καρβέλα και Πάνια - «Τον Αύγουστο του 2013 η Αννίτα έχασε...»

Υπήρξαν ζευγάρι και μαζί έκαναν έναν πανέμορφο γιο -δείτε εδώ πόσο χρονών είναι-. Νίκος Καρβέλας και Αννίτα Πάνια δεν είναι πλέον μαζί ερωτικά αλλά συνεχίζουν να έχουν άριστες σχέσεις.

Άλλωστε το ζευγάρι έχει περάσει δύσκολα και οι δυστυχίες ήταν αυτές που τους ένωσαν. Ποια κοινή τραγωδία είχε ενώσει και τους 2 όσο υπήρξαν ζευγάρι; Ποιο το τραγικό παιχνίδι της μοίρας;

Συγκεκριμένα, τον Αύγουστο του 2013 η παρουσιάστρια πέρασε την πιο δύσκολη στιγμή της ζωής της, όταν έχασε την μητέρα της Ιφιγένεια εντελώς ξαφνικά από πνευμονικό οίδημα! Μια τραγωδία στην οποία είχε δίπλα της τον Νίκο Καρβέλα, ο οποίος με τη σειρά του είχε στο πλάι του την Αννίτα, όταν λίγους μήνες αργότερα έχασε την μητέρα του Σοφία!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share