Κυριακή, 14 Απριλίου 2024

Πλάκα κάνεις; Δεν φαντάζεστε πόσο χρονών είναι ο γιος της Αννίτας Πάνια και του Νίκου Καρβέλα

Θα μείνετε άναυδοι!

20 Μαρτίου 2020 14:11
Πλάκα κάνεις; Δεν φαντάζεστε πόσο χρονών είναι ο γιος της Αννίτας Πάνια και του Νίκου Καρβέλα

Ο γιος της Αννίτας Πάνια και του Νίκου Καρβέλα έχει μεγαλώσει αρκετά! Παρά το γεγονός πως και οι δυο έχουν αποφασίσουν να τον κρατήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, εμείς μάθαμε τον αριθμό της ηλικίας του και... θα πάθετε πλάκα!

Το 2006 ξεκίνησε τη σχέση της με τον Νίκο Καρβέλα. Την 1η Ιανουαρίου 2008 γεννήθηκε ο γιος τους, Ανδρέας, όπως αναφέρουν πληροφορίες από Βικιπαίδεια, ενώ παντρεύτηκαν το 2010 με πολιτικό γάμο. Το 2016 χώρισαν.

Δηλαδή, ο γιος της σήμερα είναι 12 χρονών! Και μιας και μιλάμε για τον γιος τους, δείτε εδώ μια φωτογραφία του.

Δεν φαντάζεστε τι ύψος έχει η Αννίτα Πάνια - Μείναμε άναυδοι

Είδαμε το ύψος της Αννίτας Πάνια και πάθαμε αμόκ! Δεν "παίζει" με τίποτα να είναι τόσο! Την βλέπεις καθημερινά στα περιοδικά, την τηλεόραση, αλλά αν σε ρωτήσω τι ύψος έχει μάλλον δύσκολα θα βγάλεις συμπέρασμα…

Πόσο ακριβώς λες ότι είναι; Πριν απαντήσεις σκέψου ότι μια γυναίκα δεν μπορεί να αλλάξει το ύψος της, αλλά μπορεί σίγουρα να φαίνεται… ψηλότερη.

Λίγο οι ψηλοτάκουνες γόβες, λίγο τα κολλητά και στενά φορέματα, λίγο οι μπλούζες με ντεκολτέ V, λίγο τα αξεσουάρ που κρέμονται προς τα κάτω (μακριά κασκόλ ή κολιέ) όλα αυτά βοηθούν να φαίνεται ψηλότερη.

Έτσι, αν έχεις την εντύπωση ότι είναι 1.70 τότε πέφτεις έξω… Χωρίς τακούνια, το πραγματικό της ύψος είναι 1,68! Η παρουσιάστρια προσέχει αρκετά και το σώμα της. Δείτε εδώ την διατροφή που κάνει και χάνει 8 κιλά τον μήνα.

Αννίτα Πάνια: Αυτή είναι η άγνωστη αδελφή της - Δεν φαντάζεστε

Αλήθεια, πόσοι από εσάς γνωρίζατε, πως η Αννίτα Πάνια έχει αδελφή; Ποια είναι και γιατί έχουν ξεχωριστό επίθετο;

Η Ντιάνα Κοσβύρα είναι η άγνωστη αδερφή της παρουσιάστριας του Open, που κανείς δεν γνώριζε την ύπαρξή της μέχρι και σήμερα! Η αλήθεια είναι, πως η μόνη ύπαρξη που ξέραμε ως συγγενή της ίδιας, ήταν ο μικρός Ανδρέας, ο κούκλος γιος της! Οι δύο γυναίκες, είναι αδερφές από διαφορετικό πατέρα με την Ντιάνα Κοσβύρα να είναι μία γυναίκα με έντονη προσωπικότητα και πολλές ευαισθησίες όσον αφορά τα κοινωνικά θέματα.

Η αδερφή της Αννίτας Πάνια είναι ταμίας στην φιλανθρωπική οργάνωση “Εθελοντές του κόσμου” και ασχολείται με τη στήριξη κακοποιημένων γυναικών και παιδιών, την ύπαρξη ατόμων που παίρνουν ναρκωτικά, όπως και με άλλες ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, βοηθώντας στην ομαλή επανένταξή τους στο κοινωνικό σύνολο.

Είναι μια γυναίκα με πλούσια φιλανθρωπική δράση και φυσικά αποφεύγει την άσκοπη προσωπική της προβολή. Όσο για τις σχέσεις ανάμεσα στις δύο αδελφές, λέγεται ότι είναι άψογες ακόμα και σήμερα.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share