Σάββατο, 04 Απριλίου 2020

Παίδαρος ο γιος της Αννίτας Πάνια και του Νίκου Καρβέλα - Μεγάλωσε και είναι ένας κούκλος!

Σε ποιον μοιάζει;

19 Φεβρουαρίου 2020 12:35
Παίδαρος ο γιος της Αννίτας Πάνια και του Νίκου Καρβέλα - Μεγάλωσε και είναι ένας κούκλος!

Πάθαμε πλάκα όταν είδαμε τον κούκλο γιο της Αννίτας Πάνια και του Νίκου Καρβέλα. Μεγάλωσε και είναι ένας παίδαρος! Σας έχουμε και φωτογραφία απόδειξη.

Μπορεί το ζευγάρι να έχει τραβήξει διαφορετικούς δρόμους, καθώς ο μουσικοσυνθέτης έχει ήδη μια σχέση, όμως πάντα κάτι θα τους ενώνει… Ο γιος τους Αντρέας, ο οποίος είναι και η μεγάλη τους αδυναμία!

Πρόκειται για ένα χαμογελαστό παιδί όπως θα δείτε και παρακάτω:

Αννίτα Πάνια γιος

Ανεβαίνει πάνω στα ντραμς και παίζει σαν επαγγελματίας… Στην περίπτωση του μικρού Ανδρέα το DNA λειτούργησε από νωρίς και η Σοφία Καρβέλα ανεβάζει συχνά – πυκνά φωτογραφίες του αδερφού της στo Instagram.

Μπορεί να έχουν πολλά χρόνια διαφορά, έχουν, όμως, τρελή αδυναμία ο ένας στον άλλον… Η Σοφία δεν αποχωρίζεται τον Ανδρέα – όταν είναι στην Ελλάδα – από την αγκαλιά της!

Αννίτα Πάνια: Έφυγε με φωνές και πετούσε ό,τι έβρισκε από τα νεύρα της!

Αναστάτωση προκάλεσε στην Αννίτα Πάνια η καλεσμένη της, η οποία εξιστόρησε στην εκπομπή «Αννίτα κοίτα» τα προφητικά όνειρα που βλέπει, τις περισσότερες φορές με ανθρώπους που πεθαίνουν. Δεν είναι λίγες οι φορές που η παρουσιάστρια βγαίνει εκτός ορίων φυσικά!

«Από την ηλικία των έξι ετών βλέπω στον ύπνο μου ανθρώπους που έχουν φύγει από τη ζωή και αυτό συμβαίνει πάρα πολύ συχνά. Δυσάρεστα όνειρα που με τρομάζουν κι εμένα γιατί δυστυχώς μετά πραγματοποιούνται.

Μην ακουστεί κάπως ότι επειδή τους βλέπω εγώ μετά πεθαίνουν, απλά γίνεται επειδή μπορώ και το βλέπω αυτό εγώ. Είχα δει το θάνατο της πριγκίπισσας Νταϊάνα τη μέρα που συνέβη. Μια μέρα πριν πεθάνει ο μπαμπάς μου, είδα ακριβώς την κηδεία του και ακριβώς τα άτομα που ήταν και τι φορούσαν» είπε.

Η Ελένη στη συνέχεια είπε στην Αννίτα Πάνια ότι έχει δει και εκείνη στον ύπνο της. «Ανίτα σε έχω δει πολλές φορές, μην φοβάσαι» είπε η Ελένη και η παρουσιάστρια γούρλωσε τα μάτια της. «Σε καλές στιγμές της ζωής σου» είπε η καλεσμένη, ενώ στο backround ακουγόταν η πένθιμη καμπάνα της εκκλησίας. «Όχι όχι» είπε η Αννίτα πετώντας χαρτιά πάνω από το γραφείο, «δεν τη θέλω» έλεγε χιουμοριστικά.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share