Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Πετάει στα...ουράνια η Ρούλα Κορομηλά: Το νέο που περίμενε και τη γέμισε χαρά

Τι συνέβη;

15 Νοεμβρίου 2022 14:04
Πετάει στα...ουράνια η Ρούλα Κορομηλά: Το νέο που περίμενε και τη γέμισε χαρά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ρούλα Κορομηλά έχει επιστρέψει πια στην τηλεόραση μέσα από την εκπομπή «Σπίτι με το Mega», που ήδη μετρά δύο επεισόδια και εντυπωσιάζει.

Το κοινό, λοιπόν, φαίνεται πως έχει ενθουσιαστεί με το γεγονός αυτό, κάτι που αποδεικνύεται και από τα νούμερα τηλεθέασης άλλωστε.

Η παρουσιάστρια μετά από απουσία πολλών ετών, χαμογελάει και πάλι, καθώς βλέπει τις...μετοχές της να ανεβαίνουν ξανά σαν τον παλιό καλό καιρό.

Ρούλα Κορομηλά mega

Σταθερά ανοδική φαίνεται πως είναι η πορεία της αγαπημένης μουσικής εκπομπής του Mega, «Σπίτι με το MEGA», κάθε Σάββατο βράδυ. Με ποσοστιαία άνοδο 26,9% στο σύνολο και 11,3% στο δυναμικό κοινό 18-54 το «Σπίτι με το MEGA» το Σάββατο 12 Νοεμβρίου ανέβασε τα ποσοστά του συγκριτικά με το προηγούμενο Σάββατο.

Μάλλον οι τηλεθεατές ήθελαν λιγάκι το χρόνο τους για να αγκαλιάσουν το νέο μουσικό πρόγραμμα του Mega. Αξιοσημείωτο είναι μάλιστα πως η εκπομπή κατέγραψε τα υψηλότερά της ποσοστά σε επιμέρους γυναικείο κοινό, με ποσοστό 24,9%, εξασφαλίζοντας στην ίδια κατηγορία κοινού την πρωτιά.

Υπενθυμίζεται πώς στο επόμενο «Σπίτι με το MEGA», το Σάββατο 19 Νοεμβρίου, στις 21:00, έρχεται ο Πασχάλης για ένα πάρτι με διαχρονικές επιτυχίες των 70’s, 80’s, 90’s.

Έχετε δει τον αδερφό της Ρούλας Κορομηλά; Εμείς τον είδαμε και... εντυπωσιαστήκαμε! (photos)

Η Ρούλα Κορομηλά δε συνηθίζει να αφήνει πολλά να διαρρεύσουν για την προσωπική της ζωή, αν και η γνωστή παρουσιάστρια προέρχεται από μια... πολυμελή οικογένεια, αγαπώντας ιδιαίτερα τα δύο αδέλφια της.

Μάλιστα, η γνωστή παρουσιάστρια φαίνεται πως έχει ιδιαίτερη αδυναμία στον αδελφό της, Θανάση, με τον οποίο μοιράζεται συχνά στιγμιότυπα, όπως και εκείνος αντίστοιχα.

Δείτε επίσης: Χαμός με τη Ρούλα Κορομηλά: Αυτός ήταν ο άνδρας της ζωής της πριν παντρευτεί τον Νάσο Γαλακτερό

Οι δυο τους δεν μοιάζουν και πάρα πολύ, αλλά αυτό φαίνεται πως δεν έχει καμία σημασία.

Δείτε φωτογραφίες τους:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share