Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Λύθηκε το...μυστήριο με το σπίτι του Γιώργου Μαρίνου στο Νέο Βουτζά: Αυτοί είναι οι νέοι ιδιοκτήτες - Τι ζήτησαν

Ο γνωστός ηθοποιός εγκατέλειψε το σπίτι μετά από ληστεία

15 Νοεμβρίου 2022 12:15
Λύθηκε το...μυστήριο με το σπίτι του Γιώργου Μαρίνου στο Νέο Βουτζά: Αυτοί είναι οι νέοι ιδιοκτήτες - Τι ζήτησαν
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Λύθηκε τελικά...το μυστήριο με την βίλα του Γιώργου Μαρίνου στο Νέο Βουτζά, την οποία πούλησε πριν μερικά χρόνια.

Όπως αποκάλυψε η εκπομπή του ΑΝΤ1 “Το Πρωινό”, η βίλα έχει πουληθεί εδώ και περίπου 10 χρόνια! Ο Γιώργος Μαρίνος, εγκατέλειψε το σπίτι μετά από μία ληστρική ληστεία που είχε σημειωθεί το 2012 και είχε σοκάρει τον σπουδαίο καλλιτέχνη

Όπως αναφέρθηκε, οι νέοι ιδιοκτήτες έχουν αφήσει πολλά σημεία του σπιτιού όπως τα είχε ο Γιώργος Μαρίνος, ο οποίος πλέον φιλοξενείται σε σπίτι στα Νότια Προάστια

Τόνισαν σε ρεπόρτερ της εκπομπής που βρέθηκε στο σημείο, πως δεν ισχύουν τα δημοσιεύματα πως η βίλα ρημάζει και πως δεν θα πρέπει να αναπαράγονται.

σπίτι Γιώργου Μαρίνου στο Νέο Βουτζά

Να θυμίσουμε πως τον Απρίλιο του 2012, λίγο πριν από τα μεσάνυχτα δύο άγνωστοι κουκουλοφόροι εισέβαλαν στο σπίτι του Γιώργου Μαρίνου από μια ξεκλείδωτη μπαλκονόπορτα και υπό την απειλή όπλου αφαίρεσαν κοσμήματα και αντικείμενα μεγάλης αξίας από το χρηματοκιβώτιο.

Βλέποντας τους άντρες μπροστά του να τον απειλούν με όπλο, ο Γιώργος Μαρίνος έχασε τη γη κάτω από τα πόδια του. Συνειδητοποιώντας πως η ζωή του βρίσκεται σε άμεσο κίνδυνο, τους αποκάλυψε το συνδυασμό του χρηματοκιβωτίου του χωρίς να φέρει αντίσταση. Όπως έγινε τότε γνωστό, οι δράστες αφαίρεσαν κοσμήματα και αντικείμενα αξίας 100.000 ευρώ, καθώς και 25.000 ευρώ σε μετρητά. Οι εικόνες αυτές όχι, μόνο δεν έφευγαν στιγμή από το μυαλό του Γιώργου Μαρίνου, αλλά δεν άντεχε να περνά σε αυτό το σπίτι ούτε λεπτό. Στη σκέψη πως μπορεί να ζούσε ένα αντίστοιχο σκηνικό, τον έλουζε κρύος ιδρώτας και το μόνο που ήθελε ήταν να μετακομίσει.

Τότε, ο Γιώργος Μαρίνος ήταν σε συζητήσεις για να πουλήσει και το διαμέρισμα που είχε στην περιοχή των Αμπελοκήπων, στο οποίο έμενε όταν δεν επιθυμούσε να βρίσκεται στον Νέο Βουτζά.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share