Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Άσκησε...βέτο η Πόπη Τσαπανίδου: Αυτός είναι ο όρος που έθεσε στο σύντροφό της από την αρχή της σχέσης τους

Τι συμφώνησαν;

15 Νοεμβρίου 2022 11:11
Άσκησε...βέτο η Πόπη Τσαπανίδου: Αυτός είναι ο όρος που έθεσε στο σύντροφό της από την αρχή της σχέσης τους
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Πόπη Τσαπανίδου έχει καταφέρει να ξεπεράσει τις αρκετές τραγωδίες που της επεφύλαξε η ζωή, με πιο χαρακτηριστικό το θάνατο του συζύγου της ενώ ήταν ακόμη έγκυος, με την ίδια να συνεχίζει με χαμόγελο, βρίσκοντας τη δύναμη να τα καταφέρει, με αποτέλεσμα να γίνει μια από τις κορυφαίες παρουσιάστριες της χώρας στην ενημέρωση.

Είναι γνωστό ότι στο πλευρό της εδώ και 8 χρόνια, σχεδόν, η Πόπη Τσαπανίδου έχει τον άνθρωπο της, τον χρηματιστή Νίκο Ιατρού, ο οποίος φαίνεται να τη λατρεύει και να περνάνε όμορφες στιγμές. Μαζί αποτελούν ένα από τα ωραιότερα ζευγάρια.

Το σχόλιο για τη σχέση της και η κοινή απόφαση

«Εμένα μου αρέσει να μιλώ με αξίες στη ζωή. Είμαι παραδοσιακή και πιστεύει βαθιά στην προσπάθεια που πρέπει να καταβάλλουν οι δύο πλευρές για να στηρίξουν μια σχέση, είτε αυτή είναι επαγγελματική, είτε φιλική, είτε προσωπική. Πιστεύω βαθιά στο “για πάντα”. Δεν είμαι του “φεύγω εύκολα”, του “διαλύω”. Έτσι νομίζω ότι πρέπει να το βλέπει ο κόσμος γιατί οι άνθρωποι τα παρατούν εύκολα. Εύκολα φεύγουν από τις σχέσεις εύκολα μπαίνουν στις επόμενες, εύκολα φεύγουν και από αυτές. Δεν είναι έτσι. Αυτό σου αφήνει ένα τεράστιο κενό μέσα σου. Αυτά τα κάνεις στο ξεκίνημα της ζωής σου και ποντάρεις. Κάνεις παιδιά και προχωράς…», είχε δηλώσει στην «Real».

Όσο για την φύση της σχέσης τους, ήταν απόλυτη. «Μένω στην Κηφισιά μόνη μου. Γιατί, κακό είναι; Γιατί να μείνω με κάποιον; Μένει κάπου αλλού. Είμαστε λίγο μεγάλοι για να μένουμε μαζί. Ο καθένας έχει το σπίτι του. Είχαμε στρώσει ο καθένας τη ζωή του, μεγαλώσαμε, ποιος ο λόγος; Αλλιώς είναι όταν γνωρίζονται δύο άνθρωποι και είναι νεαροί και θέλουν να μείνουν μαζί, να κάνουν παιδιά, γάμους, να τα βάλουν όλα κάτω από μια κοινωνική στέγη κι αλλιώς είναι όταν δύο άνθρωποι συναντιούνται αφού έχουν μεγαλώσει τα παιδιά τους.

Εκεί πια κάνεις μία σχέση που δεν θα σε κρατήσει τίποτα μαζί παρά μόνο η επιθυμία να είσαι. Είμαι πολύ μεγάλη για να πω ότι κάνω γάμους. Είμαι 52. Όχι μόνο τα λέω, θέλω να κάνω και καμπάνια: Αφεθείτε να γεράσετε», είχε πει χαρακτηριστικά η κούκλα παρουσιάστρια.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share