Σάββατο, 24 Σεπτεμβρίου 2022

«Ήμουν 3,5 μηνών έγκυος κι έπαθε ηλεκτροπληξία...» - Η σπαρακτική τραγωδία της Πόπης Τσαπανίδου

Η εξομολόγηση της παρουσιάστριας

16 Αυγούστου 2022 14:13
«Ήμουν 3,5 μηνών έγκυος κι έπαθε ηλεκτροπληξία...» - Η σπαρακτική τραγωδία της Πόπης Τσαπανίδου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Πόπη Τσαπανίδου μπορεί να μην προβάλλει την προσωπική της ζωή, αλλά όποτε το κάνει είναι απολύτως ειλικρινής και δε διστάζει να μιλήσει για γεγονότα, που τη σημάδεψαν.

Η παρουσιάστρια, που σήμερα ζει την πλήρη ευτυχία και ως γιαγιά, βρήκε σε μικρή ηλικία τον άνδρα της ζωής της αλλά η μοίρα της έπαιξε ένα σκληρό παιχνίδι. Όταν ήταν έγκυος στις δίδυμες κόρες της, ο σύζυγός της, Ευτύχης Μανωλαράκης, έφυγε ξαφνικά από τη ζωή από ηλεκτροπληξία.

Ο θάνατος του συζύγου της και ο τρόπος που τον ξεπέρασε

Πριν από λίγα χρόνια η δημοσιογράφος είχε μιλήσει για τον σοκαριστικό θάνατό του στην εκπομπή «Μετά τα Μεσάνυχτα» και την Ελεονώρα Μελέτη.

«Ήμουν 3,5 μηνών έγκυος όταν πέθανε ο σύζυγός μου. Έπαθε ηλεκτροπληξία. Η ζωή θέλει ένα δευτερόλεπτο μόνο για να αλλάξει και μπορεί να γίνει οτιδήποτε και να σε πάει παρακάτω. Το μεγαλύτερο προσόν που πρέπει να έχει ένας άνθρωπος, το μεγαλύτερο ταλέντο, η μεγαλύτερη αρετή είναι η ανάγκη της εξέλιξης, του επαναπροσδιορισμού του ίδιου μας του εαυτού. Να μπορέσεις να δεις τον εαυτό σου μετά από μεγάλες αλλαγές να στήνεται πάλι στα πόδια του. Μου πήρε έναν χρόνο να το συνειδητοποιήσω. Για ένα χρονικό διάστημα ήμουν πάρα πολύ δύσκολα, λίγο σε κατάσταση σοκ», είχε εξομολογηθεί, τονίζοντας ότι στο δύσκολο ταξίδι της ζωής της είχε την αμέριστη αγάπη και υποστήριξη από τους γονείς της.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share