Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Μίνα Αδαμάκη: Πότε και πού θα γίνει η κηδεία της ηθοποιού

Η ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα

14 Νοεμβρίου 2022 10:52
Μίνα Αδαμάκη: Πότε και πού θα γίνει η κηδεία της ηθοποιού
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Μίνα Αδαμάκη έφυγε από τη ζωή την περασμένη Παρασκευή 11/11 σε ηλικία 78 ετών, ύστερα από μεγάλη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο, είδηση που επιβεβαίωσε τελικά στα social media, ο Πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας.

Με νέα ανάρτησή του στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook, ο Σπύρος Μπιμπίλας γνωστοποίησε πως η κηδεία της Μίνας Αδαμάκη θα πραγματοποιηθεί αυτή την Παρασκευή στις 11:00 το πρωί στο Κοιμητήριο του Βύρωνα.

«Την Παρασκευή στις 11:00 το πρωί από το κοιμητήριο του Βύρωνα θα αποχαιρετήσουμε την πολυαγαπημένη μας Μίνα Αδαμάκη που έφυγε από κοντά μας… Παράκληση της οικογένειας αντί στεφάνων να ενισχυθεί το Ταμείο Αλληλοβοηθείας Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών για πληροφορίες 210 38 15 879 γραφεία ΤΑΣΕΗ» έγραψε ο Σπύρος Μπιμπίλας για την κηδεία της Μίνας Αδαμάκη.

Το Mega αποχαιρετά την ηθοποιό Μίνα Αδαμάκη: "Μία... Χάρις στην αιωνιότητα"

Θλίψη στο καλλιτεχνικό χώρο έχει σκορπίσει η είδηση θανάτου της ηθοποιού Μίνας Αδαμάκη. Η Μίνα Αδαμάκη έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 78 ετών, κάνοντας φτωχότερο τον ελληνικό πολιτισμό και το θέατρο.

Η αγαπημένη ηθοποιός αφήνει πίσω της ερμηνείες με κορυφαία αυτή στη σειρά του MEGA «Τρεις Χάριτες» που διασκέδασαν και θα μας διασκεδάζουν για πολλά χρόνια ακόμα.

Ο πλέον εμβληματικός ο ρόλος που ερμήνευσε η Μίνα Αδαμάκη είναι αυτός της Ειρήνης στις «Τρεις Χάριτες» για το MEGA, δίπλα στη Νένα Μεντή και την Άννα Παναγιωτοπούλου. Η Ειρήνη Χαρίτου, η πιο «αθώα» και «λογική» αδελφή από τις «Τρεις Χάριτες», ήταν ένα πρόσωπο που συνδέθηκε με εκατομμύρια τηλεθεατές και οι ατάκες έγιναν αστικοί μύθοι.

Μέχρι και σήμερα άλλωστε, όπως πρόδωσε και στην τελευταία τηλεοπτική της συνέντευξη στην κάμερα του MEGA Καλημέρα, πολλοί ήταν εκείνοι που σταματούσαν την ηθοποιό φωνάζοντας την «Ειρήνη» στον δρόμο ή στα μέσα μαζικής κυκλοφορίας.

Μέσα από τον επίσημο λογαριασμό στο Instagram, το απόγευμα της Παρασκευής, το Mega θέλησε να αποχαιρετήσει την δική του Ειρήνη» από τις Τρεις Χάριτες με μια συγκινητική δημοσίευση.

Δείτε την ανάρτηση από τον επίσημο λογαριασμό του καναλιού

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share