Σάββατο, 25 Μαρτίου 2023

Στη φόρα 41 χρόνια μετά: Η αδημοσίευτη φωτογραφία του Σταμάτη Φασουλή στο πλευρό της Μίνας Αδαμάκη

Μαζί στα πρώτα τους καλλιτεχνικά βήματα

12 Νοεμβρίου 2022 18:33
Στη φόρα 41 χρόνια μετά: Η αδημοσίευτη φωτογραφία του Σταμάτη Φασουλή στο πλευρό της Μίνας Αδαμάκη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο σκόρπισε η είδηση ότι η Μίνα Αδαμάκη έφυγε από την ζωή. Ο λογαριασμός που είναι αφιερωμένος στον Κλεισθένη Δασκαλάκο αποχαιρέτησε την αείμνηστη ηθοποιό με μια ανάρτηση στο Instagram το απόγευμα της Παρασκευής, στην οποία τη βλέπουμε να βρίσκεται στο πλευρό του Σταμάτη Φασουλή.

«Αγαπημένη Μίνα Αδαμάκη καλό ταξίδι στο φως.

Στην αδημοσίευτη μέχρι σήμερα φωτογραφία με τον Σταμάτη Φασουλή στην παράσταση Της Ελλάδας το κάγκελο το 1981 με το φακό του Κλεισθένη», αναφέρεται στην λεζάντα της δημοσίευσης, ενώ στην φωτογραφία που έχει τραβήξει ο Κλεισθένης το 1981, εμφανίζεται η Μίνα Αδαμάκη με τον Σταμάτη Φασουλή.

Στην...ψάθα ο Σταμάτης Φασουλής: «Δεν έχω αποταμιεύσεις στην τράπεζα! Το μόνο μου περιουσιακό στοιχείο είναι…»

Ο Σταμάτης Φασουλής μιλώντας στο DownTown και στον Πάνο Ζόγκα αναφέρεται στο κομμάτι της δουλειάς λέγοντας ουσιαστικά πως δεν έχει την πολυτέλεια να μη δουλεύει. Με την ευκαιρία, δείτε ποια ηθοποιός αποκάλυψε ότι υπήρχε κάτι ερωτικό μεταξύ τους.

Τι σχέδια κάνεις όταν ξεκινάει μια σεζόν;

«Εκείνο που παρακαλάω κάθε φορά είναι να έχω δουλειά, γιατί έτσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα τίποτα δεν είναι σίγουρο»

Καλά δεν έχεις περιθώριο να μη δουλέψεις μια σεζόν;

«Αν σταματήσω να δουλεύω, εκείνο που με περιμένει είναι να ζήσω περίπου ένα χρόνο με τα υπάρχοντα. Και μετά με τη σύνταξη μου, που θα είναι περίπου 1.000 ευρώ το μήνα, για να πληρώνω τα φάρμακα μου και το τηλέφωνο μου.

Σταμάτης Φασουλής

Δεν έχω αποταμιεύσεις στην τράπεζα. Το μόνο περιουσιακό μου στοιχείο είναι ένα σπίτι 85τ.μ. και ένα αυτοκίνητο που αγόρασα το ’94, μια BMW την οποία και δεν έχω οδηγήσει ποτέ. Δεν το λέω με παράπονο, γιατί πέρασα μια υπέροχη ζωή.

Έκανα αυτά που ήθελα, επένδυσα σε ταξίδια, σε φαγητά με φίλους, σε διακοπές. Οτιδήποτε θα μπορούσε να μου προσφέρει μια ευχαρίστηση που δεν έχει να κάνει με πράγματα. Βλέπω συναδέλφους που ανοίχτηκαν και δουλεύουν για να πληρώνουν τα δάνεια και δεν το αντέχω. Ευτυχώς δεν έπεσα στη λούμπα, δεν πήρα ούτε ένα δάνειο και έτσι τώρα είμαι από τους τυχερούς.

Κάθε χρόνο πηγαίνω έναν μήνα στο εξωτερικό και βλέπω θέατρο και αυτό είναι ακριβό. Και έναν μήνα πηγαίνω στη Σίφνο. Αλλά αυτές είναι οι μόνες μου σπατάλες. Και όταν πηγαίνω εκεί, περνώ καλά. Και το να περνάς καλά κοστίζει»

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share