Σάββατο, 04 Μαΐου 2024

Δεν είναι πρωτότοκος, αλλά του μοιάζει πολύ: Αυτός είναι ο μικρός γιος του Νίκου Χατζηνικολάου, Αλέξανδρος (photos)

Περήφανος μπαμπάς ο δημοσιογράφος

11 Νοεμβρίου 2022 14:11
Δεν είναι πρωτότοκος, αλλά του μοιάζει πολύ: Αυτός είναι ο μικρός γιος του Νίκου Χατζηνικολάου, Αλέξανδρος (photos)
ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ/EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

O μικρός γιος του Νίκου Χατζηνικολάου, Αλέξανδρος θα κλείσει σε λίγο καιρό τα 14 του χρόνια.

Ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής είναι ένας περήφανος μπαμπάς που δε διστάζει να δείξει την αγάπη και την τρυφερότητά του στα παιδιά του.

Από τον πρώτο του γάμο με τη δημοσιογράφο Έλενα Κατρίτση (1987-2001) απέκτησε ένα γιο, τον Πάνο (γενν. 19 Δεκεμβρίου 1994).

Από το 2004 είναι παντρεμένος με τη Κρίστη Τσολακάκη - κόρη της Ελληνίδας χορεύτριας Μαργαρίτας Μπρόγιερ - και πρώην υπεύθυνης δημοσίων σχέσεων της Άννας Βίσση. Έχουν αποκτήσει τρία παιδιά, τον Κωνσταντίνο (γενν. 17 Αυγούστου 2007), τον Αλέξανδρο (γενν. 19 Φεβρουαρίου 2009) και την Εύα (γενν. 11 Αυγούστου 2012).

Δείτε φωτογραφίες του μικρότερου γιου του

Βούρκωσε ο Νίκος Χατζηνικολάου: «Δεν χάρηκα κανένα μου παιδί γιατί...»

Ο Νίκος Χατζηνικολάου είχε πριν λίγες μέρες έναν ιδιαίτερο καλεσμένο, ο οποίος δεν έκρυψε τη συγκίνησή του σε μια αναφορά, που έγινε κατά τη διάρκεια της εκπομπής του.

Συγκεκριμένα, ο Τέρενς Κουίκ στη συνέντευξή του στο «Ενώπιος Ενωπίω» αναφέρθηκε στην πορεία του στη δημοσιογραφία αλλά και τις θυσίες που έκανε.

«Με πληγώνεις, διότι δεν χάρηκα κανένα από τα τρία μου παιδιά. Στο μεγάλωμά τους, γιατί είχα παντρευτεί την δημοσιογραφία και την δουλειά. Είχαν όμως δύο θαυμάσιες μητέρες», ανέφερε ο Τέρενς Κουίκ, και συμπλήρωσε ότι «για αυτό πολλές φορές όταν κατηγορούσα πολιτικό μετά σκεφτόμουν τι ζημιά κάνω στα παιδιά και την γυναίκα του»

Μάλιστα ο γνωστός δημοσιογράφος συγκινήθηκε όταν αναφέρθηκε στον μεγαλύτερο γιο του, Ρίτσαρντ. «Για το παιδί αυτό ίσως έχω και τις μεγαλύτερες ενοχές», είπε δακρυσμένος ο Τέρενς Κουίκ, με τον παρουσιαστή εσχάτως να μην κρύβει τα νεύρα του.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share