Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024

Κρυφός γάμος για την πρώτη γυναίκα του Νίκου Μάνεση: Με αυτό τον άνδρα ξεπέρασε το διαζύγιό τους

Ο καλλιτέχνης που της πήρε την καρδιά και ο λόγος που δεν ήθελαν τη δημοσιότητα

11 Νοεμβρίου 2022 13:55
Κρυφός γάμος για την πρώτη γυναίκα του Νίκου Μάνεση: Με αυτό τον άνδρα ξεπέρασε το διαζύγιό τους
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Νίκος Μάνεσης είναι σήμερα ευτυχισμένος στο γάμο του με την Φαίη Μαυραγάνη, με τον ίδιο όμως να έχει τις δικές του περιπέτειες νωρίτερα, αφού υπήρξε παντρεμένος, έστω και για ελάχιστο, με πασίγνωστη τραγουδίστρια.

Η Φωτεινή Δάρρα είναι Ελληνίδα τραγουδίστρια. Γεννήθηκε στη Ζάκυνθο και σπούδασε μουσική στο Εθνικό Ωδείο και ηθοποιία στη σχολή Θεοδοσιάδη.

Αδερφός της είναι ο δημοσιογράφος Γιάννης Δάρρας. Είναι παντρεμένη με τον πιανίστα Γιώργο Παπαχριστούδη. Είχε μακροχρόνια σχέση με το συνθέτη Δημήτρη Παπαδημητρίου και γάμο μιας εβδομάδας με τον Νίκο Μάνεση, ο οποίος χρησιμοποίησε μια σπαρταριστή ατάκα προ ημερών.

Ο γάμος της μετά τον Μάνεση που... έμεινε κρυφός

Η ίδια χρειάστηκε ορισμένα χρόνια, μέχρι να παντρευτεί ξανά. Συγκεκριμένα, τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκαν το 2018 στην Μακεδονία η τραγουδίστρια Φωτεινή Δάρρα και ο σύντροφός της Γιώργος Παπαχριστούδης και την ίδια μέρα βάπτισε και την ενός έτους κόρη της.

Την αποκάλυψη έκανε εκείνη την εποχή ο Γιώργος Νταλάρας, ο οποίος ήταν και καλεσμένος στον γάμο.

Ο Γιώργος Νταλάρας είχε δημοσιεύσει φωτογραφία με το ανδρόγυνο την ώρα που χόρευε τον χορό του Ησαΐα και τους ευχήθηκε να ζήσουν σαν τα ψηλά βουνά.

Όπως φαίνεται και στην εικόνα, η Φωτεινή Δάρρα ήταν πολύ εντυπωσιακή μέσα στο στενό, όλο δαντέλα και διαφάνεια νυφικό της.

Κρυφός γάμος για την πρώτη γυναίκα του Νίκου Μάνεση

Η Φωτεινή Δάρρα είχε τραβήξει πίσω τα μαλλιά της και είχε επιλέξει ένα έντονο κόκκινο κραγιόν που της πήγαινε πολύ.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share