Σάββατο, 25 Μαρτίου 2023

Στέκεται εδώ και χρόνια στο πλευρό του: Αυτή είναι η άγνωστη σύζυγος του Παύλου Τσίμα (photo)

Δείτε φωτογραφία τους

10 Νοεμβρίου 2022 21:12
Στέκεται εδώ και χρόνια στο πλευρό του: Αυτή είναι η άγνωστη σύζυγος του Παύλου Τσίμα (photo)
EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η πορεία του στη δημοσιογραφία τον έχει κατατάξει σε έναν από τα πιο σοβαρά τηλεοπτικά πρόσωπα. Ο λόγος για τον Παύλο Τσίμα που έχει ταυτιστεί με τις εκπομπές έρευνας. Με την ευκαιρία, δείτε πώς είναι σήμερα η δημοσιογράφος Άννα Μπουσδούκου.

Όλα αυτά τα χρόνια ωστόσο έχει επιλέξει η προσωπική του ζωή να είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Σπάνιες είναι και οι εμφανίσεις του σε κοσμικές εκδηλώσεις και ακόμα πιο σπάνιες οι κοινές εμφανίσεις με την σύζυγό του, Καίτη.

Ο δημοσιογράφος και η σύζυγός του βρέθηκαν πριν λίγο καιρό στο Ηρώδειο.

σύζυγος Παύλου Τσίμα

Παναγιώτης Γερολυμάτος: Αυτός είναι ο άγνωστος σύζυγος της Ρίτσας Μπιζόγλη - Με τι ασχολείται (photos)

Η Ρίτσα Μπιζόγλη είναι ένα από τα πρόσωπα που πάντα έχεις συνδεδεμένα στο μυαλό σου με την ενημέρωση. Η anchorwoman είναι μία παρουσία που έχεις συνηθίσει πάντα να βλέπεις σοβαρή ανάμεσα σε τίτλους ειδήσεων και ρεπορτάζ που, το λιγότερο, σε ανησυχούν. Πόσα όμως ξέρεις για εκείνη; Παράλληλα, ερωτηματικά προκαλεί η κατάληξή της στο νοσοκομείο.

Αν δεν ήταν δημοσιογράφος, θα ήθελε να γίνει χημικός

Η Ρίτσα Μπιζόγλη ονειρευόταν να σπουδάσει χημεία, ωστόσο, μετά τις Πανελλήνιες μπόρεσε να μπει στη σχολή Ιχθυοκαλλιέργειας στο Μεσολόγγι. Σύντομα όμως βρέθηκε να σπουδάζει δημοσιογραφία και παρόλο που ο χώρος της δημοσιογραφίας ήταν σκληρός, η ίδια δεν μετανιώνει στιγμή για την πορεία της. «Η δημοσιογραφία ήταν πολύ κόντρα ρόλος για μένα. Ήμουν πολύ μαζεμένη σαν χαρακτήρας αλλά ήθελα κάτι διαφορετικό. Πήγα σε εργαστήριο δημοσιογραφίας, δεν υπήρχε τότε Πανεπιστήμιο. Στην αρχή ήθελα Χημικό, αλλά πέρασα στις Ιχθυοκαλλιέργειες στο Μεσολόγγι, δεν πήγα ποτέ», είπε χαρακτηριστικά στον Γρηγόρη Αρναούτογλου η Ρίτσα Μπιζόγλη.

Αυτός είναι ο γοητευτικός σύζυγός της

Η Ρίτσα Μπιζόγλη είναι παντρεμένη από το 2004 με τον δημοσιογράφο Παναγιώτη Γερολυμάτο με τον οποίο πραγματοποιούν ελάχιστες δημόσιες εμφανίσεις μαζί, αφού προσπαθούν να κρατούν χαμηλό προφίλ στην ιδιωτική τους ζωή.

Παναγιώτης Γερολυμάτος Ρίτσα Μπιζόγλη

«Μπορεί να καταλάβει. Ξέρει τι σημαίνει ότι δεν υπάρχουν ωράριο, γιορτή ή αργία. Η στήριξη είναι απόλυτη», είχε πει για το γεγονός ότι βρίσκονται στο ίδιο επάγγελμα και πόσο βοηθητικό είναι αυτό στη σχέση τους, η Ρίτσα Μπιζόγλη σε συνέντευξή της στην εφημερίδα Real.

σύζυγος Ρίτσας Μπιζόγλη

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share