Κυριακή, 05 Μαΐου 2024

Δεν τον ξέχασε ποτέ: Δείτε τι έγραψε η Δήμητρα Λιάνη στον τάφο του Ανδρέα Παπανδρέου

Το αποκάλυψε η ίδια!

7 Νοεμβρίου 2022 09:27
Δεν τον ξέχασε ποτέ: Δείτε τι έγραψε η Δήμητρα Λιάνη στον τάφο του Ανδρέα Παπανδρέου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε δηλώσεις είχε προβεί πριν καιρό η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου στο περιοδικό «Πατρινόραμα», υποστηρίζοντας ότι «η Ελλάδα κινδυνεύει και η ηγεσία της είναι από ανεπαρκής έως ενδοτική!»

Η ίδια είχε αποκαλύψει μάλιστα ότι «το παράπονο του Ανδρέα ήταν, ότι τα παιδιά του δεν έγιναν Έλληνες, με την πλήρη έννοια!», ενώ υποστηρίζει ότι η πολιτική ηγεσία «έχει ξεπουλήσει τα εθνικά μας συμφέροντα με προσωπικά ανταλλάγματα κάθε είδους και υπό το πρίσμα αόριστων υποσχέσεων ή εκβιασμών!»

«Μετάλλαξαν το ΠΑΣΟΚ και το έκαναν υποχείριο του κατεστημένου», είχε καταλήξει. Με την ευκαιρία, δείτε τις αποκαλύψεις που έκανε για τη νύχτα που πέθανε ο Ανδρέας Παπανδρέου και τον απινιδωτή που δε δούλεψε.

Δήμητρα Λιάνη Ανδρέας Παπανδρέου

Τι έγραψε η Δήμητρα Λιάνη στον τάφο του Ανδρέα Παπανδρέου

Πόσο επίκαιρη είναι στις μέρες μας, η πολιτική παρακαταθήκη του Ανδρέα;

«Είναι διαχρονική, ότι έχει πει και ότι έχει διδάξει, η εθνική του στρατηγική και η διεθνής του παρουσία, είναι η τελευταία πολιτική πρόσοδος του ελληνισμού που έχει προσφέρει πρωθυπουργός. Για όλους τους Ανδρεϊκούς είναι ζωντανή και εφαρμόσιμη. Μακάρι να μπορούσε να αναβιώσει και να επαναφερθεί η ρωμαλέα και ξεκάθαρη εθνική του στρατηγική για την επιβίωση των Ελλήνων. Μακάρι να επανερχόταν η φιλολαϊκή του πολιτική. Μακάρι να εμπνέονταν το υγιές πολιτικό δυναμικό της χώρας από τις ξάστερες γραμμές και εντολές του. Μακάρι το δόγμα « Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες» να γινόταν πραγματικότητα. Εγώ πάντως για να μην ξεχνιόμαστε , το πρόσθεσα στον τάφο του.»

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share