Δευτέρα, 20 Μαρτίου 2023

Ήταν ο ένας στο πλευρό του άλλου για πολλά χρόνια: Η άγνωστη σχέση του Πάνου Μιχαλόπουλου με πασίγνωστη ηθοποιό που συζητήθηκε μετά το «Αυτή η νύχτα μένει»

Συνδέθηκαν άρρηκτα καλλιτεχνικά

4 Νοεμβρίου 2022 11:28
Ήταν ο ένας στο πλευρό του άλλου για πολλά χρόνια: Η άγνωστη σχέση του Πάνου Μιχαλόπουλου με πασίγνωστη ηθοποιό που συζητήθηκε μετά το «Αυτή η νύχτα μένει»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Πάνος Μιχαλόπουλος έχει συνδεθεί μέσα στα χρόνια με πολλές γυναίκες στη ζωή του, είτε τον σημάδεψαν ερωτικά, όπως ήταν πολύ χαρακτηριστικά η Ρούλα Κορομηλά, είτε... έλιωσε το σανίδι και τις κινηματογραφικές ταινίες μαζί τους.

Πολλές είναι οι πρωταγωνίστριες, άλλωστε, με τις οποίες έκανε δεσμούς ζωής καλλιτεχνικά, όπως η Σοφία Αλιμπέρτη, η Μπέσσυ Μάλφα, η Έφη Πίκουλα, η Μαριάννα Τουμασάτου, η Βάσια Παναγοπούλου, η Ζέτα Δούκα και πολλές ακόμη, με άλλη μία να συζητείται λόγω της νέας σειράς «Αυτή η νύχτα μένει».

Η γυναίκα που για χρόνια πορεύτηκαν μαζί καλλιτεχνικά

Ο λόγος γίνεται, φυσικά, για τη Λίλα Καφαντάρη, τη μητέρα της Ηλιάνας Μαυρομάτη, η οποία έχει επίσης πρωταγωνιστήσει πολλά χρόνια σε θέατρο και κινηματογράφο, γράφοντας πολλές επιτυχίες στο πλευρό του Πάνου Μιχαλόπουλου.

Μαζί πραγματοποίησαν πολλές παραγωγές, με κυριότερη το «Παγωτό μες στον χειμώνα», αλλά και άλλες, όπως το «Μπορούμε και κάτω από τα θρανία», ενώ συμμετείχαν και στην «Παλίρροια» του Mega στο παρελθόν, με αποτέλεσμα να δημιουργήσουν τους δικούς τους δεσμούς ζωής.

Εσχάτως, μάλιστα, σελίδα αφιερωμένη στον ηθοποιό ανήρτησε φωτογραφία με την Καφαντάρη από τα χρόνια... της νεότητας, θυμίζοντας μέρες ένδοξες.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share