Σάββατο, 04 Φεβρουαρίου 2023

«Δεν ήταν δύσκολο για μένα...»: Αποκαλυπτική εξομολόγηση του Πάνου Μιχαλόπουλου για τον τελευταίο χωρισμό μετά τη Ρούλα Κορομηλά

Όσα δήλωσε ο γνωστός ηθοποιός

1 Νοεμβρίου 2022 15:19
«Δεν ήταν δύσκολο για μένα...»: Αποκαλυπτική εξομολόγηση του Πάνου Μιχαλόπουλου για τον τελευταίο χωρισμό μετά τη Ρούλα Κορομηλά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Προτού πάρει την απόφαση να εγκαταλείψει την Αθήνα και την δημοσιότητα και να φύγει προκειμένου να ζήσει μια ήρεμη ζωή στην εξοχή, ο γνωστός ηθοποιός Πάνος Μιχαλόπουλος, είχε περάσει από “σαράντα κύματα”.

Ο Πάνος Μιχαλόπουλος από τη λάμψη και το γάμο με τη Ρούλα Κορομηλά κάποτε, έφτασε σε σημείο να απομακρυνθεί εντελώς από τα φώτα της δημοσιότητας, με τον ίδιο να επιθυμεί να ακολουθήσει μια άλλη ζωή. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε πρόσφατα στην «Espresso», καλλιεργώντας σήμερα τη γη των προγόνων του στην Καλαμάτα, πνέοντας ακόμη τα μένεα για την πρώην σύζυγό του.

Δείτε επίσης: Γυναικοκατακτητής ο Πάνος Μιχαλόπουλος: "Ήμουν ερωτευμένη μαζί του..." - Η αποκάλυψη από πασίγνωστη Ελληνίδα

Απλός, ήρεμος και μακριά από όλους και όλα, ο Πάνος Μιχαλόπουλος δεν αναπολεί τίποτα από το παρελθόν, όπως εξομολογείται. «Απλώς νοσταλγώ κάποιους ανθρώπους που είχαμε φιλία από εκείνα τα χρόνια. Ολα τα άλλα πέρασαν και είναι απλές αναμνήσεις» αναφέρει και μας «ξεναγεί» στη σημερινή πραγματικότητά του.

«Οπως σου έχω πει, είμαι στην Καλαμάτα και ασχολούμαι με την πατρική γη. Δεν με ενδιαφέρουν ούτε το θέατρο ούτε η τηλεόραση και η ζωή μου είναι σε άλλο στάδιο από αυτό που ζούσα, έως τότε που πήρα την απόφαση να αποσυρθώ».

Στη συνέχεια της συζήτησης η κουβέντα περιστρέφεται γύρω από το πόσο δύσκολη ήταν η απόφαση για ένα τέτοιο ίνδαλμα (όπως ήταν εκείνος) να φύγει μακριά από όλους και όλα. «Για μένα δεν ήταν δύσκολο. Πήρα αυτή την απόφαση το 2008. Έκτοτε ούτε εμφανίστηκα πουθενά ούτε έκανα απολύτως τίποτα με θέμα δημοσιότητας. Έφυγα από όλα και είπα “τέρμα”. Και δεν σου κρύβω ότι αυτό είναι μια πολύ ευτυχισμένη στιγμή της ζωής μου. Για μένα αυτή η απόφαση δεν ήταν κάτι δύσκολο, γιατί πάντα πατούσα γερά στα πόδια μου.

Δεν με ενδιέφερε να διατηρήσω την εικόνα μου, ούτε τίποτα τέτοιο, το οποίο θεωρώ και ματαιόδοξο. Εκανα μια δουλειά. Ως δουλειά είπα “τελείωσα, δεν έχω να δώσω τίποτα άλλο” και έτσι έφυγα. Ακούω πολλές φορές να λένε “είναι επώδυνο για έναν καλλιτέχνη να φεύγει”. Όχι, για μένα δεν ήταν καθόλου επώδυνο. Ξέρεις πόση ευτυχία μού προσφέρει να ασχολούμαι με τα δέντρα, την καλλιέργεια και την αγροτική ζωή; Παίρνω ζωή από όλο αυτό».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share