Παρασκευή, 10 Μαΐου 2024

Γυναικοκατακτητής ο Πάνος Μιχαλόπουλος: "Ήμουν ερωτευμένη μαζί του..." - Η αποκάλυψη από πασίγνωστη Ελληνίδα

Δεν ήταν η Ρούλα Κορομηλά

28 Οκτωβρίου 2022 19:11
Γυναικοκατακτητής ο Πάνος Μιχαλόπουλος:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Πάνος Μιχαλόπουλος ήταν ένας από τους ζεν πρεμιέ της δεκαετίας του 80' και 90' που γοήτευε τα πλήθη στο πέρασμα του. Πολλές ήταν οι γυναίκες που τον ερωτευτήκαν και ανάμεσα σε αυτές η γνωστή γυμνάστρια Σοφία Παθέκα. Με την ευκαιρία, δείτε το ανεπανάληπτο «καρφί» Πάνου Μιχαλόπουλου προς τη Ρούλα Κορομηλά.

Σε παλαιότερη συνέντευξή της η Σοφία Παθέκα είχε μιλήσει για τις ένδοξες στιγμές της καριέρας της. Ενώ δεν δίστασε να αποκαλύψει τον πλατωνικό της έρωτα με τον γόη των 90’s, Πάνο Μιχαλόπουλο.

«Όταν είχε έρθει στην εκπομπή, γιατί εγώ ήμουν μικρό κοριτσάκι, ένας πρωταγωνιστής των 80s που εγώ ήμουν ερωτευμένη μαζί του όταν ήμουν μικρή και ξαφνικά του μιλούσα στον ενικό… Ο πιο ωραίος πρωταγωνιστής των βιντεοταινιών, ο Πάνος Μιχαλόπουλος. Ήμουν ερωτευμένη μαζί του, δεν έχανα ταινία. Μετά με τον Πρωινό Καφέ είχαμε κάνει ένα ταξίδι στη Βενετία με πλοίο, καθόταν δίπλα μου στο λεωφορείο κι έτρεμα ολόκληρη, είχα συγκινησιακή φόρτιση», σχολίασε με χαμόγελο αμηχανίας και παραδέχτηκε ότι ο γνωστός ηθοποιός δεν έχει ιδέα για τα συναισθήματά της τότε.

Φθόνος για τον Πάνο Μιχαλόπουλου: «Ένιωθα μια ζήλια γι' αυτόν...»

Ο πρωταγωνιστής της μεγάλης και πετυχημένης τηλεοπτικής σειράς του Mega «Το Ρετιρέ» μέσα από συνέντευξη του έκανε αποκαλύψεις. Ο Παύλος Ευαγγελόπουλος αποκάλυψε για την συμμετοχή του στο σήριαλ, για τις χρηματικές απολαβές που είχε από το Mega και τη ζήλια για τον Πάνο Μιχαλόπουλο και τον Σταμάτη Γαρδέλη. Με την ευκαιρία, αυτό ήταν το απαξιωτικό σχόλιο του Πάνου Μιχαλόπουλου για την πρώην σύζυγό του, Ρούλα Κορομηλά.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ευαγγελόπουλος δήλωσε πως στην πραγματικότητα δεν έχει κάνει πολλές σειρές στην τηλεόραση αλλά επειδή Το Ρετιρέ παιζόταν σε επανάληψη, ο κόσμος νόμιζε πως ο ηθοποιός συνέχισε να κάνει τηλεοπτικές δουλειές. Στην πραγματικότητα, δεν του γινόταν καμία πρόταση όλα αυτά τα χρόνια.

Σύμφωνα με τον ίδιο, δεν πήρε ποτέ πολλά λεφτά από την τηλεόραση. Σε συνέντευξή του, απόρησε και ο ίδιος για όταν ακούει συναδέλφους του να μιλάνε για τις παλιές εποχές στην τηλεόραση που έπαιρναν καλά χρήματα.

παύλος ευαγγελόπουλος

Η αντιζηλία με τον Γαρδέλη και τον Μιχαλόπουλο

Ο Παύλος Ευαγγελόπουλος είχε χαρακτηριστεί ως ένας από τους πιο όμορφους ζεν πρεμιέ της δεκαετίας του ’80. Η καριέρα του μέσα από τις βιντεοκασέτες και τις ταινίες της εποχής τον έβαλαν και στα τότε εξώφυλλα των περιοδικών.

Τότε έκαναν λόγο για αντιζηλία του Ευαγγελόπουλου με τον Σταμάτη Γαρδέλη αλλά και τον Πάνο Μιχαλόπουλο. Οι τρείς αυτοί ηθοποιοί, ήταν οι γόηδες των 80s και οι αφίσες τους ήταν κρεμασμένες στα δωμάτια των κοριτσιών.

Ο ηθοποιός είχε παραδεχτεί πως πριν ξεκινήσει σαν ηθοποιός ένιωθε μια ζήλεια για τον Γαρδέλη και τον Μιχαλόπουλο, καθώς ήταν το όνειρο του να έχει την ίδια καριέρα με αυτούς τους ηθοποιούς.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share