Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

"Κατέρρευσε" η Δέσποινα Μοιραράκη: «Πονάω πάρα πολύ, υποφέρω βαθιά μέσα μου» (Video)

Τα συγκινητικά λόγια για τον σύζυγό της

2 Νοεμβρίου 2022 13:32
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Καλεσμένη στην εκπομπή Πρωινό βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης (2/11) η Δέσποινα Μοιραράκη, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην σκληρή απώλεια του αγαπημένου της συζύγου καθώς και στη ζωή της μετά τον θάνατό του.

Οι δηλώσεις της Δέσποινας Μοιραράκη για τον σύζυγό της

«Ήταν επιθυμία του Γιάννη να μη μάθει κανείς τίποτα για την υγεία του. Πονάω πάρα πολύ για αυτό το θέμα, υποφέρω βαθιά μέσα μου, δεν νιώθω ακόμα έτοιμη, στο λέω και συγκινούμαι, να μπορώ να πω περισσότερα γι’ αυτό. Θέλω πραγματικά να το σεβαστείς, είναι τεράστιος ο πόνος Γιώργο.

Ο Γιάννης ήταν ένα δώρο στη ζωή μου. Και πρέπει να αποδεχτώ αυτή τη στιγμή πως αυτό το δώρο δεν το έχω. Δεν έχω συνειδητοποιήσει ακόμα την απώλειά του. Μου λείπει πάρα πολύ. Και τώρα που είμαι εδώ νομίζω ότι θα με πάρει στο τηλέφωνο.

Η ζωή συνεχίζεται με οποιδήποτε κόστος κι αν έχει αυτό. Είμαι υποχρεωμένη να προχωρήσω μπροστά γιατί έχω τρία παιδιά που στέκονται από μένα, μια τεράστια επιχείρηση και τώρα έχω κι ένα Cash or Trash. 15 μέρες έκανα γυρίσματα και πήγαινα από το πρωί μέχρι το βράδυ και να ξέρω ότι είναι οι τελευταίες μέρες. Κι όμως έβγαινα στο γυαλί, γέλαγα, μίλαγα χωρίς να ξέρει κανείς τίποτα», είπε χαρακτηριστικά η Δέσποινα Μοιραράκη.

«Τρομοκρατήθηκα, είχα αγωνία τι θα μου συμβεί»: Σοκάρει η αποκάλυψη της Δέσποινας Μοιραράκη για όσα έζησε στο Ιράν (video)

Με αφορμή όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ώρες στο Ιράν μετά τη δολοφονία μιας κοπέλας που δεν φορούσε καλά τη μαντήλα της με αποτέλεσμα να μένει ακάλυπτο μέρος των μαλλιών της, η Δέσποινα Μοιραράκη βρέθηκε καλεσμένη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα και μίλησε για ένα περιστατικό που είχε βιώσει η ίδια όταν είχε επισκεφθεί τη συγκεκριμένη χώρα και την είχε κάνει να φοβηθεί για τη ζωή της.

Με την ευκαιρία, δείτε επίσης: Συγκλονίζει η Ιρανή Αμπάντι Μπίτα του GNTM: «Δεν θα επιχειρούσα να γυρίσω πίσω στη χώρα» (video)

«Συνέβη στις δύο το μεσημέρι και δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Τρομοκρατήθηκα, είναι η αλήθεια. Οι γυναίκες, εκείνες οι αστυνομικίνες, ήταν πάρα πολύ απότομες και εκείνο που μου έκανε εντύπωση ήταν πως εξακολουθούσαν να μου μιλούν στα αγγλικά και με είχαν σε μια αγωνία για το τι θα μου συμβεί μέχρι να δω τον συνεργάτη μου, τον Πέρση να φτάνει. Ήρθε μετά ο Πέρσης, μίλησε μαζί τους στα περσικά και μου εξήγησε πως είχα κάνει ένα μεγάλο αδίκημα γιατί φαινόταν η φράντζα μου.

Δεν το ξεχνώ. «Έχεις κάνει ένα πολύ μεγάλο αδίκημα! Τα μαλλιά σου, οι τρίχες της κεφαλής, φαίνονται και καλύπτουν την επιδερμίδα! Για αυτό πρέπει να τιμωρηθείς και αύριο το πρωί πρέπει να οδηγηθείς στο δικαστήριο» μου είχε πει» είπε η Δέσποινα Μοιραράκη και συνέχισε,

«Η ποινή θα μπορούσε να ήταν φυλάκιση μέχρι και ενός χρόνου από όσα μου εξήγησε. Όλα αυτά τα λέω γιατί και μιαν άλλη στιγμή είχαμε υποστεί και κάτι άλλο με τον γιο μου στο Πακιστάν. Εγώ γενικότερα πηγαίνω στις χώρες της Ανατολής».

Σε άλλο σημείο, η Δέσποινα Μοιραράκη είπε, «Εκείνο που είναι σημαντικό είναι ότι ακόμα και σε ένα ξενοδοχείο να πας, δεν μπορείς να καθίσεις μαζί με τους άνδρες γιατί η θέση της γυναίκας εξακολουθεί να είναι υποδεέστερη. Πραγματικά προσπαθώ και γω, για αυτό είμαι σήμερα εδώ, να στηρίξω αυτό το κίνημα».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share