Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Γάμος στην Καλαμάτα για Αννίτα Πάνια και Νίκο Σαμοΐλη; Η αποκάλυψη της παρουσιάστριας

Έδωσε, αν μη τι άλλο, σαφή απάντηση

1 Νοεμβρίου 2022 15:16
Γάμος στην Καλαμάτα για Αννίτα Πάνια και Νίκο Σαμοΐλη; Η αποκάλυψη της παρουσιάστριας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Αννίτα Πάνια εδώ και αρκετά χρόνια έχει προχωρήσει στη ζωή της, διατηρώντας σχέση με τον Νίκο Σαμοΐλη, με το ζευγάρι να περνά όμορφες και ξέγνοιαστες στιγμές, δείχνοντας ερωτευμένο στις λίγες δημόσιες εμφανίσεις του.

Κατά καιρούς, μάλιστα, οι φήμες «φουντώνουν» για την πιθανότητα οι δυο τους να παντρευτούν, δίνοντας όρκους αγάπης και προχωρώντας στο επόμενο «βήμα» στην πολύ όμορφη σχέση τους, με το δημοσιογράφο να έχει επίσης περάσει από ένα γάμο.

Η παρουσιάστρια, όμως, τα έβαλε όλα στη θέση τους, απαντώντας σχετικά με τις συγκεκριμένες φήμες με ένα τραγούδι του πρώην συζύγου της.

Η... ξεκάθαρη απάντηση της παρουσιάστριας

«Σας απαντώ με το τραγούδι Δεν Παντρεύομαι του Νίκου Καρβέλα, αλλά με τη φωνή της Λίτσας Διαμάντη», είπε με το ύφος της. Η ίδια επιβεβαίωσε μάλιστα ότι είναι μια χαρά και στην προσωπική και στην επαγγελματική της ζωή.

Τα δημοσιεύματα ανέφεραν πως ο γάμος θα γίνει στην Καλαμάτα σε χρόνο που θα αποφάσιζε το ζευγάρι, ώστε να μη γίνει γνωστό στα ΜΜΕ το πότε και το πού.

Η αλήθεια είναι ότι η Αννίτα Πάνια δεν θέλει να μιλάει δημόσια για τα προσωπικά της, όταν όμως κυκλοφορούν fake ειδήσεις -όπως αυτή περί επικείμενου γάμου της-, επιλέγει να το κάνει και να ξεκαθαρίσει την κατάσταση.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share