Σάββατο, 24 Σεπτεμβρίου 2022

Πολύ πριν γνωρίσει την Αννίτα Πάνια: Αυτή η πασίγνωστη ηθοποιός και παρουσιάστρια είναι η πρώην σύζυγος του Νίκου Σαμοΐλη - Έχουν μαζί δύο παιδιά

Το βελούδινο διαζύγιο και η κοινή επαγγελματική πορεία

16 Αυγούστου 2022 12:25
Πολύ πριν γνωρίσει την Αννίτα Πάνια: Αυτή η πασίγνωστη ηθοποιός και παρουσιάστρια είναι η πρώην σύζυγος του Νίκου Σαμοΐλη - Έχουν μαζί δύο παιδιά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Νίκος Σαμοΐλης είναι ο άνθρωπος, που κάνει σήμερα ευτυχισμένη την Αννίτα Πάνια, με τον γνωστό δημοσιογράφο και οικονομικό αναλυτή να επιχειρεί να αποφεύγει με τη σύντροφό του τα φώτα της δημοσιότητας, μετά από όσα έχει πει και η παρουσιάστρια για τον Νίκο Καρβέλα.

Οι δυο τους είναι μαζί τα τελευταία έξι χρόνια, αν και κανένας από τους δύο δεν έχει μιλήσει ανοιχτά για τη σχέση τους. Ωστόσο και οι δύο μιλούν πάντα με τα καλύτερα λόγια ο ένας για τον άλλον.

Άλλωστε πριν λίγα χρόνια ο δημοσιογράφος είχε δηλώσει για την παρουσιάστρια στο «Thema People» και στον Κώστα Μπουρούση ότι «Στην Αννίτα θαυμάζω τον αυθορμητισμό της, τη συνέπεια της αλλά και το γεγονός ότι παραμένει στην κορυφή εδώ και χρόνια», είχε εξομολογηθεί ο Νίκος Σαμοΐλης για την Αννίτα Πάνια.

Τότε είχε σχολιάσει σχετικά με τα όσα γράφονται για την προσωπική του ζωή και την σχέση του με την Αννίτα Πάνια: «νομίζω ότι ειδικά εσείς που παρακολουθείτε το ρεπορτάζ γνωρίζετε πως ποτέ δεν ασχολήθηκα με αυτό…».

Η κοινή ζωή με την πρώην σύζυγό του και ο λόγος του διαζυγίου

Ο Σαμοΐλης, όμως, είχε και ζωή πριν από την Πάνια. Συγκεκριμένα, η ηθοποιός και παρουσιάστρια, Ειρήνη Σπυρίδη, είναι η πρώην σύζυγός του, με τον χωρισμό τους να έρχεται αθόρυβα, παρότι και οι δύο προβάλλονταν αρκετά μέσω της τηλεόρασης και όχι μόνο.

Νίκος Σαμοΐλης και Ειρήνη Σπυρίδη

Το πρώην ζευγάρι, μάλιστα, έχει μαζί δύο παιδιά, τον Γιάννη και τον Νικόλα, με την Σπυρίδη να έχει τη δική της πορεία από το 1998 ως δημοσιογράφος και ανταποκρίτρια, αποφασίζοντας αρκετά χρόνια αργότερα να ασχοληθεί και με την υποκριτική.

Ειρήνη Σπυρίδη

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share