Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

Καμία Δέσποινα Βανδή: Όταν ο Βασίλης Μπισμπίκης έβγαινε με γνωστή πολιτικό στα μπουζούκια (photo)

Πού τους είχε «συλλάβει» ο φωτογραφικός φακός;

30 Οκτωβρίου 2022 09:37
Καμία Δέσποινα Βανδή: Όταν ο Βασίλης Μπισμπίκης έβγαινε με γνωστή πολιτικό στα μπουζούκια (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Βασίλης Μπισμπίκης και η Δέσποινα Βανδή είναι ένα από τα ζευγάρια που απασχόλησαν ιδιαίτερα και παρότι στις αρχές ήταν διακριτικοί και προσπάθησαν να προστατέψουν την σχέση τους, πλέον δεν έχουν τίποτα να κρύψουν και εκδηλώνουν τον έρωτα τους. Με την ευκαιρία, αυτό είναι το νέο επαγγελματικό βήμα της πρώην συζύγου του ηθοποιού.

Ο γνωστός ηθοποιός που ήταν μαζί με την πρώην σύζυγο του για 15 χρόνια, έχει μεγάλη αδυναμία στο μοναχογιό του, Μιχάλη.

Ωστόσο, πολύ πριν τη Δέσποινα Βανδή, ο φωτογραφικός φακός τον είχε «συλλάβει» με γνωστή πολιτικό να διασκεδάζει στα μπουζούκια και μάλιστα πρώτο τραπέζι πίστα.

Τότε ο γοητευτικός ηθοποιός είχε πάει να διασκεδάζει στο νυχτερινό μαγαζί όπου εμφανίζονταν οι Νταλάρας – Βιτάλη – Γλυκερία, ενώ στο πλευρό του είδαμε την Όλγα Κεφαλογιάννη.

Δείτε τη φωτογραφία:

μπισμπίκης κεφαλογιάννη όλγα μπουζούκια

Τρελά ερωτευμένοι Δέσποινα Βανδή και Βασίλης Μπισμπίκης - Η ξαφνική απόφαση του ζευγαριού

Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης ζουν έναν υπέροχο έρωτα και ψάχνουν διαρκώς αφορμές για μικρές αποδράσεις από τις υποχρεώσεις τους, που καθημερινά μόνο λίγες δεν μπορούν να χαρακτηριστούν.

Η κάμερα του Πρωινού και ο δημοσιογράφος Γρηγόρης Μπάκας τους συνάντησε στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» κατά την αναχώρησή τους.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια δεν θέλησε να κάνει καμία απολύτως δήλωση, ενώ ο ηθοποιός και πρωταγωνιστής της σειράς «Αυτή η νύχτα μένει», που βρέθηκε πρόσφατα για άλλο λόγο στο επίκεντρο, αναφέρθηκε στα τραγικά περιστατικά που ακούμε το τελευταίο καιρό, όπως π.χ. η υπόθεση του Κολωνού.

«Τα παιδιά είναι η ελπίδα μας. Ό,τι κοινωνία κι αν είναι αυτή, σε αυτά ελπίζουμε. Δεν έχουμε» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Βασίλης Μπισμπίκης.

Το ζευγάρι θα επιστρέψει το Σάββατο στην Ελλάδα, καθώς η Δέσποινα Βανδή εμφανίζεται στην κριτική επιτροπή του J2US.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share