Πέμπτη, 01 Ιουνίου 2023

Κόλαφος η Άννα Βίσση για Νίκο Καρβέλα: «Κάναμε ένα μεγάλο καβγά γιατί με πρόσβαλε - Μου είπε ότι...»

Τι συνέβη μεταξύ τους;

28 Οκτωβρίου 2022 16:13
Κόλαφος η Άννα Βίσση για Νίκο Καρβέλα: «Κάναμε ένα μεγάλο καβγά γιατί με πρόσβαλε - Μου είπε ότι...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα αχώριστο δίδυμο, που είχε γράψει ιστορία με τα τραγούδια του, όπως με την μπαλάντα "12". Αυτό που δεν γνωρίζαμε είναι ότι πίσω του κρύβει έναν καυγά ανάμεσα στον Νίκο Καρβέλα και την Άννα Βίσση.

Πρόσφατα η Άννα Βίσση, ένας μεγάλος καβγάς με τον πρώην σύζυγό της, που αποτέλεσε και πηγή έμπνευσης για αυτό το κομμάτι. Μπορεί σήμερα να έχουν προχωρήσει στην ζωή τους, και εδώ θα δείτε την κούκλα σύντροφο του Καρβέλα, αλλά αυτά τα συμβάντα είναι διαχρονικά.

Η Άννα Βίσση και ο Νίκος Καρβέλας, από το 1983, μέχρι και το 1993 ήταν ένα παντρεμένο ζευγάρι, που έκανε και κοινή μουσική καριέρα, και όλοι μας τους θυμόμαστε μαζί.

Άννα Βίσση Νίκος Καρβέλας σκηνή

«Γράφτηκε εδώ μέσα, το 1985, αν δεν κάνω λάθος. Όσο το έλεγα, ο Καρβέλας δεν αντιδρούσε ωραία. Κάναμε έναν μεγάλο καβγά γιατί με πρόσβαλε, μου είπε “δεν μου σηκώνεις την τρίχα, δεν το ερμηνεύεις όπως θέλω. Θα μάθεις να τραγουδάς;” και σηκώθηκε κι έφυγε, με παράτησε.

Έμεινα όλη τη νύχτα και κοιμήθηκα εδώ, με πήρε ο ύπνος από την κούραση. Και με ξύπνησε η ηλεκτρική σκούπα μιας κοπέλας που ήρθε να καθαρίσει. Γύρω στις 11 το πρωί, μπαίνω μέσα τσαντισμένη, λέω… δεν είναι δυνατόν, θα το πω. Του άρεσε μετά, με αγκάλιασε, με φίλησε», ανέφερε χαρακτηριστικά η Άννα Βίσση.

«Έπιασα πάτο, πόνεσα...» - Σπάραξε η Άννα Βίσση για τον πραγματικό λόγο χωρισμού με τον Νίκο Καρβέλα

Η Άννα Βίσση υπήρξε για αρκετά χρόνια ζευγάρι με τον Νίκο Καρβέλα, με τους δύο να χωρίζουν αλλά ελάχιστες φορές να μιλούν για αυτό δημόσια, κάτι που έκανε σε μια περίπτωση η καλλιτέχνιδα.

Αποκαλυπτική όσο ποτέ η απόλυτη Κύπρια σταρ, Άννα Βίσση, που είχε απασχολήσει ξανά με την προσωπική της ζωή, άνοιξε την καρδιά της στο SIGMA Κύπρου λέγοντας τα πράγματα με το όνομα τους.

«Έπιασα πάτο και στα ερωτικά μου. Ο χωρισμός μου με τον Νίκο ήταν ο μεγαλύτερος μου πάτος. Έχω πονέσει σε πολλούς χωρισμούς. Ένα από τα χαρακτηριστικά μου με τον Νίκο ήταν πως θα θυσίαζα τα περισσότερα πράγματα για το Νίκο. Το έχω ζήσει να το κάνει και ο Νίκος για μένα», είπε η Άννα Βίσση για το Νίκο Καρβέλα.

Ο σκληρός χωρισμός που έγινε δυνατή φιλία

Η Άννα Βίσση συνεχίζει αποκαλύπτοντας για τη σχέση με τον Καρβέλα: «Ο Νίκος ήταν ένας άνθρωπος ακραίος και καθόταν πάντα κάτω από την ομπρέλα μιας γυναίκας. Μου άρεσε, τον πίστευα και τον αγαπούσα.

Αρκετές φορές διαφωνούσαμε όμως το συζητούσαμε. Μεταξύ μας αργότερα είπαμε ορισμένες αλήθειες».

«Έφερε αρκετούς πόνους αυτός ο χωρισμός Ξέραμε ότι κάποια στιγμή ίσως και να μη μιλούσαμε και ποτέ με τον Καρβέλα. Έγινε και αυτό. Δεν βλεπόμασταν καθόλου».

Όσο για τους λόγους που χώρισαν Βίσση–Καρβέλας: «Ο χωρισμός μου με τον Νίκο ήρθε επειδή έκλεισε ο κύκλος της κοινής ζωής μας. Και στους δύο μας έκλεισε ταυτόχρονα ο κύκλος του έρωτα μας.

Τελείωσε η ερωτική μας χημεία. Όσο κι αν ακουστεί περίεργο χωρισμός μας ήταν αναγκαίος και απαραίτητος, ο τρόπος που χωρίσαμε ήταν η αρχή μιας δυνατής φιλίας που συνεχίζουμε τώρα».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share