Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Μπήκε ως τρίτο πρόσωπο στη σχέση με τον Νταλάρα αλλά δεν άντεξαν για πολύ μαζί: Ο άγνωστος τραγουδιστής που έκανε σχέση η Άννα Βίσση και στο τέλος μετάνιωσε

Ο λόγος που στο τέλος δεν τα κατάφεραν

12 Οκτωβρίου 2022 16:33
Μπήκε ως τρίτο πρόσωπο στη σχέση με τον Νταλάρα αλλά δεν άντεξαν για πολύ μαζί: Ο άγνωστος τραγουδιστής που έκανε σχέση η Άννα Βίσση και στο τέλος μετάνιωσε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Άννα Βίσση έχει βρεθεί αρκετές φορές στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος λόγω των ερωτικών της περιπετειών, έχοντας δημιουργήσει με αυτές πολλά και πηχυαία πρωτοσέλιδα.

Ένας έρωτας που τη στιγμάτισε πραγματικά ήταν αυτή που απέκτησε τα πρώτα χρόνια της εγκατάστασής της στην Ελλάδα και ήταν αυτή με τον Γιώργο Νταλάρα. Οι δυο τους ξεκίνησαν επαγγελματική συνεργασία αρχικά όμως αυτή εξελίχθηκε σε έναν μεγάλο έρωτα και πολλοί ήταν εκείνοι τότε που υποστήριζαν πως σύντομα θα έφτανε στα σκαλιά της εκκλησίας, με την κόντρα τους τώρα πάντως να μην έχει τέλος.

Ένα τρίτο πρόσωπο όμως, ο τραγουδιστής Πάνος Λαμπρόπουλος ο οποίος εμφανιζόταν μαζί της σε μπουάτ της εποχής στάθηκε η αφορμή για να αρχίσουν ανάμεσα στο ζευγάρι οι τριγμοί, μέχρι που ήρθε το τέλος ανάμεσά τους.

Για πρώτη φορά: Η Άννα Βίσση αναφέρεται στην κομμένη φωτογραφία του Γιώργου Νταλάρα και τον κατακεραυνώνει

Η κάμερα της εκπομπής Happy Day συνάντησε πριν καιρό την Άννα Βίσση στο PeopleRun 3 και η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε για την καριέρα της, τον λόγο που πλέον δεν παραχωρεί συνεντεύξεις καθώς και για τα όσα ακούστηκαν για την κομμένη φωτογραφία που ανέβασε ο Γιώργος Νταλάρας στα social media.

«Όχι, όχι, δεν θέλω να το πω αυτό, δεν με ενδιαφέρει, και δεν ξέρω και πώς έγινε. Κι όταν δεν ξέρεις, απλά ανακυκλώνεις κάτι που άλλοι έχουν σκοπό να είναι εναντίον του κυρίου που το έκανε, άλλοι να ιντριγκάρουν. Δεν με ενδιαφέρουν αυτές οι καταστάσεις. Είναι τυχαία πράγματα, που καλό είναι να παραμένουν τυχαία!», δήλωσε μεταξύ άλλων.

Βίσση Νταλάρας

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share