Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Δεν έχει τέλος η κόντρα τους: Η κίνηση του Γιώργου Νταλάρα που «έσβησε» την Άννα Βίσση και προκάλεσε σκάνδαλο

Τι έκανε ο τραγουδιστής;

23 Σεπτεμβρίου 2022 10:11
Δεν έχει τέλος η κόντρα τους: Η κίνηση του Γιώργου Νταλάρα που «έσβησε» την Άννα Βίσση και προκάλεσε σκάνδαλο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε μια κίνηση που λέει... πολλά προχώρησε ο Γιώργος Νταλάρας, αποδεικνύοντας -όπως φαίνεται- ότι η κόντρα του με την Άννα Βίσση δεν τελείωσε ποτέ. Με την ευκαιρία δείτε τον σύντροφο της Άννας Βίσση πριν τον Γιώργο Νταλάρα.

Ο Γιώργος Νταλάρας με αφορμή την επέτειο θανάτου του Αντώνη Βαρδή, πόσταρε μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook. Σε αυτή βλέπουμε τον ίδιο μαζί με την Χαρούλα Αλεξίου και τον Αντώνη Βαρδή. Η φωτογραφία αυτή είναι από το 1975.

Βίσση Νταλάρας Αλεξίου Βαρδής

Στην… αυθεντική φωτογραφία και όχι στην κομμένη, υπάρχει και η Άννα Βίσση. Ωστόσο εκείνος επέλεξε να την ανεβάσει χωρίς την τραγουδίστρια. Και λέμε επέλεξε γιατί το facebook δεν έχει περιορισμό στο σχήμα της φωτογραφία όπως άλλα social media.

Οι δυο τους έζησαν έναν μεγάλο έρωτα, ο οποίος έληξε άδοξα και έκτοτε η κόντρα… καλά κρατεί με εκατέρωθεν δηλώσεις.

Νταλάρας Αλεξίου Βαρδής

Άγριο ξέσπασμα από Άννα Βίσση: «Για τα φράγκα το έκανε ο Γιώργος Νταλάρας»

Σε παλιότερη συνέντευξη της η Άννα Βίσση είχε κάνει μια αιχμηρή αναφορά στον Γιώργο Νταλάρα με τον οποίο διατηρούσε σχέση πριν πολλά χρόνια.

Η Άννα Βίσση είχε μιλήσει τότε για τους άντρες που πέρασαν από τη ζωή της και είχε πει μεταξύ άλλων για τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά: «ο Αντώνης ήταν ένα παιδί που ήρθε από την Αμερική, που μου άρεσε, τον ερωτεύτηκα».

Τις ίδιες αναμνήσεις φαίνεται πως δεν έχει και από τον Γιώργο Νταλάρα αφού δήλωσε: «Δεν νομίζω ότι ο Νταλάρας με ήξερε σαν άνθρωπο» και τόνισε: «Δεν έχω τις καλύτερες αναμνήσεις από τη σχέση μου με τον Γιώργο».

Στην ίδια συνέντευξη η Άννα Βίσση επιτέθηκε και πάλι στον έντεχνο τραγουδιστή λέγοντας: «Βλέπεις τραγουδιστές ασυνεπείς, αντιφατικούς με τις εξαγγελίες τους περί έντεχνου. Ο Νταλάρας, για παράδειγμα, τι δουλειά είχε να δουλέψει με τον Ρέμο; Γιατί το έκανε; Για τα φράγκα το έκανε».

Νταλάρας Βίσση

Σε άλλο σημείο δήλωσε για το λαϊκό τραγούδι που υπηρέτησε όλα αυτά τα χρόνια και τα μπουζούκια τα οποία ήταν ασφυκτικά γεμάτα σε κάθε της εμφάνιση: «Έχω πει κάποια τραγούδια δεύτερα, απλοϊκά, αφελή. Μισό λεπτό, όμως. Μήπως δεν έχουν πει “τραγουδάκια” η Αλεξίου, η Γαλάνη, η Πρωτοψάλτη; Έχω τραγουδήσει τις “Τσούλες”, αλλά επίσης και τα “Δώδεκα”, “Δεν θέλω να ξέρεις”, “Παραλύω”. Δεν δέχομαι ότι η Αρβανιτάκη, για παράδειγμα, ανήκει “εδώ” και η Βίσση “εκεί”. Τα πέντε απλοϊκά τραγούδια δεν με καθιστούν μη ποιοτική. Τέχνη και κακοτεχνία συναντάς σε κάθε είδος. Κι έπειτα, ας μη μιλάμε τόσο περί έντεχνου, αφού στην τελική υπάρχει το θέμα που ονομάζεται οικονομικό. Όλα εκεί καταλήγουν».

Και η τραγουδίστρια συνεχίζει: «Ποτέ δεν έκανα πίστα, αυθεντικά μπουζούκια, όπως η Πάολα - μια χαρά το κάνει. Εγώ στράφηκα στο σόου, μεγάλες παραγωγές στις ίδιες ώρες και στους ίδιους χώρους που χρησιμοποιούσαν και οι έντεχνοι, όπως λες. Στον Βοτανικό τη μια χρονιά ήταν η Αλεξίου, την επόμενη εγώ και τη μεθεπόμενη ο Αντύπας. Δεν υποτιμώ κανέναν καλλιτέχνη. Ο καθένας κάνει τη δουλειά του όπως νομίζει. Υπάρχουν τα καθαρόαιμα μπουζούκια, υπάρχουν και τα σόου με ωραίους ήχους, φωτισμούς, ενορχηστρώσεις. Και, φυσικά, τα τραγούδια. Γιατί έχω πει ωραία λαϊκά τραγούδια, που με συγκινούν, όπως και το κοινό. Μια τραγουδίστρια είμαι, παιδιά. Ηρεμήστε. Τον έρωτα τραγουδάω. Πότε με λαϊκό τρόπο και πότε πιο ροκ. Αν μου το καταλογίζετε ως πρόβλημα, για μένα είναι χαρά».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share