Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ούτε Καρβέλας, ούτε Νταλάρας: Αυτό ήταν το πιο παθιασμένο ειδύλλιο της Άννας Βίσση που έμεινε κρυφό για χρόνια (photos)

Τι είχε δηλώσει για τη σχέση τους;

21 Σεπτεμβρίου 2022 14:26
Ούτε Καρβέλας, ούτε Νταλάρας: Αυτό ήταν το πιο παθιασμένο ειδύλλιο της Άννας Βίσση που έμεινε κρυφό για χρόνια (photos)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το ειδύλλιο της Άννας Βίσση με τον Γιώργο Νταλάρα είναι από τα πιο γνωστά του παρελθόντος στον καλλιτεχνικό χώρο, με τους δύο πάντως να μην έχουν χωρίσει πολύ καλά και την τραγουδίστρια να βρίσκει πάντοτε αφορμή να του επιτεθεί.

Οι δυο τους ξεκίνησαν επαγγελματική συνεργασία αρχικά όμως αυτή εξελίχθηκε σε έναν μεγάλο έρωτα και πολλοί ήταν εκείνοι τότε που υποστήριζαν πως σύντομα θα έφτανε στα σκαλιά της εκκλησίας. Ένα τρίτο πρόσωπο όμως, ο τραγουδιστής Πάνος Λαμπρόπουλος ο οποίος εμφανιζόταν μαζί της σε μπουάτ της εποχής στάθηκε η αφορμή για να αρχίσουν ανάμεσα στο ζευγάρι οι τριγμοί, μέχρι που ήρθε το τέλος ανάμεσά τους.

Η προσωπική της μετέπειτα είναι γνωστή σε όλο το πανελλήνιο, καθώς η Άννα Βίσση παντρεύτηκε και μεγαλούργησε στο πλευρό του Νίκου Καρβέλα. Το ζευγάρι μπορεί να έχει χωρίσει χρόνια, ωστόσο κρατά άριστες σχέσεις μέχρι σήμερα.

Η σχέση της Άννας Βίσση που είναι άγνωστη σε πολλούς είναι αυτή με τον πολιτικό Αντώνη Σαμαρά, η οποία μαθεύτηκε χρόνια μετά.

Σαμαράς Βίσση

Η ερωτική τους σχέση κράτησε οκτώ χρόνια και η κυβερνητική θητεία του μόλις τρία… Οκτώ χρόνια σχέσης, λοιπόν, διατήρησε η Βίσση με τον Σαμαρά. Οι δυο τους γνωρίστηκαν μέσω του Μανώλη Μητσιά -φίλος και των δύο-, ο οποίος τότε εμφανιζόταν στο ίδιο κέντρο με την Άννα. Η Βίσση παραδέχτηκε αυτή τη σχέση το 2014, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Μόλις είχε γυρίσει από τις σπουδές του στο Harvard και ήταν ένας άνθρωπος πανέξυπνος και γοητευτικός. Δεν ξέρω αν διατηρεί την ίδια φλόγα και σήμερα, επειδή, ξέρεις, οι πολιτικοί “χαλάνε”».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share