Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

«Με έπνιξε και άρχισε...» - Συγκλονιστική εξομολόγηση από την Χριστίνα Λαμπίρη

Η αποκάλυψη της παρουσιάστριας

26 Οκτωβρίου 2022 16:17
«Με έπνιξε και άρχισε...» - Συγκλονιστική εξομολόγηση από την Χριστίνα Λαμπίρη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το μεσημέρι της Τετάρτης (26/10) μέσα από την εκπομπή, «Ελένη» προβλήθηκε η συνέντευξη που παραχώρησε η Χριστίνα Λαμπίρη. Μεταξύ άλλων, η γνωστή παρουσιάστρια άνοιξε το σπίτι της στη Ραφήνα και μίλησε για όλους και για όλα. Με την ευκαιρία, δείτε την δήλωση της παρουσιάστριας που δημιούργησε σούσουρο.

Να τονίσουμε πως η ίδια έχει επιλέξει τα τελευταία χρόνια να απομακρυνθεί από την μικρή οθόνη αφού από την άλλη δεν δίστασε να αποκαλύψει και τον λόγο που είναι εκτός. Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό είχε αναφερθεί και για τα πισώπλατα μαχαιρώματα που έχει δεχτεί στην καριέρα της.

Οι δηλώσεις της Χριστίνας Λαμπίρη

«Αν έλειπε κάποιος από την τηλεόραση θα ήταν». «Αυτή τη δουλειά δεν την έκανα ως περαστική, στην πραγματικότητα εγκατέλειψα τη δουλειά μου και μου έχει στοιχίσει, δεν είναι η παρουσίαση η δουλεία μου»Η δουλειά με έπνιξε και άρχισε να μου κάνει κακό.

Είχα χάσει εντελώς τον εαυτό μου και είχα γίνει δύστροπος και κακός χαρακτήρας, δεν ήμουν εγώ. Εννοείται ότι ένιωσα προδομένη, αλλά είναι μέρος της δουλειάς» και σημειώνει «ναι μεν ήμουν αφοσιωμένη στη δουλειά μου, αλλά όταν έφευγα είχα προσωπική ζωή και ένα παιδί να με περιμένει».

Χριστίνα Λαμπίρη: «Φωτιά» οι αποκαλύψεις για το διαζύγιο την περίοδο της εγκυμοσύνης της

Στον χωρισμό της, στην κόρη της και στην απόφασή της να αποσυρθεί από την τηλεόραση αναφέρθηκε η Χριστίνα Λαμπίρη. Η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος μίλησε στην εκπομπή «Μαμά – δες» της ΕΡΤ πριν λίγους μήνες. Ένα μικρό απόσπασμα από τη συνέντευξη έδειξε το πρωί της Παρασκευής (26/11) η εκπομπή «Happy Day». Ενώ, έτσι ήταν πριν τις πλαστικές στο πρόσωπο η Χριστίνα Λαμπίρη.

«Δεν είχα την πολυτέλεια να...»

Στο απόσπασμα αυτό βλέπουμε την Χριστίνα Λαμπίρη να μιλά για την κόρη της Μαρίσα, τον χωρισμό που ήρθε όταν ακόμα ήταν έγκυος και τις δύσκολες στιγμές που πέρασε με τις κρίσεις πανικού.

«Ήταν ο πρώτος γάμος, ήταν έρωτας και όλα έγιναν με μία εξαιρετική ταχύτητα. Παντρευτήκαμε, χωρίσαμε, γεννήσαμε μέσα σε έναν χρόνο» δήλωσε αρχικά η Χριστίνα Λαμπίρη.

Και πρόσθεσε: «Όταν χώρισα, ήμουν έγκυος και είχα τρομοκρατηθεί. Χρειάστηκε αμέσως να μπω στην αγορά εργασίας. Δεν είχα την πολυτέλεια να ευχαριστηθώ τη μικρή ηλικία της Μαρίσας όσο πρέπει να ευχαριστιέται κανείς το μεγάλωμα του παιδιού του».

χριστίνα λαμπίρη

«Είχα εκείνο το διάστημα ισχυρότατες κρίσεις πανικού, όπως επίσης είχα και την τελευταία χρονιά της τηλεόρασης. Και γι’ αυτό ολοκλήρωσα εκεί όλη αυτή την προσπάθεια», αποκάλυψε η ίδια.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share