Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Σούσουρο με τη Χριστίνα Λαμπίρη: «Μου γυρίζει το μάτι, όταν...» (Video)

Τι αποκάλυψε η παρουσιάστρια;

31 Μαΐου 2022 19:40
Σούσουρο με τη Χριστίνα Λαμπίρη: «Μου γυρίζει το μάτι, όταν...» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Χριστίνα Λαμπίρη συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» η οποία μίλησε για την πορεία της στην τηλεόραση, το κουτσομπολιό που όπως παραδέχτηκε δεν της αρέσει, για τον γάμο με τον Θανάση Αδαμόπουλο, τις σχέση της με την κόρη της, αλλά και το εγγόνι της.

Δείτε επίσης: «Σεισμός» με τη Χριστίνα Λαμπίρη: «Όταν χώρισα, ήμουν έγκυος και...» - Η αποκάλυψη για το πρόβλημα υγείας

«Είμαι ένας άνθρωπος που ανέχεται, ανέχεται, ανέχεται και έχω εκρήξεις. Σε αυτές τις εκρήξεις γίνεται χαμούλης. Όταν με πιάνει το Κεφαλωνίτικο, γυρίζει το μάτι. Δεν παρακολουθώ τηλεόραση. Ένας από τους λόγους που δεν παρακολουθώ τηλεόραση ίσως να είναι το ότι επειδή ταυτίζομαι πάρα πολύ με τον παρουσιαστή και επειδή ξέρω πάρα πολύ καλά τη θέση στην οποία βρίσκεται, είναι σαν να το ξαναζώ και αυτό με στεναχωρεί» ανέφερε η Χριστίνα Λαμπίρη μιλώντας στη Χριστίνα Πατσιώκα.

Όσο για τις τύψεις που ένιωθε επειδή έχανε στιγμές από τη ζωή με την κόρη της λόγω δουλειάς η Χριστίνα Λαμπίρη είπε: «Φυσικά και έχω αισθανθεί ότι έχασα στιγμές με την κόρη μου. Προσπαθώ τώρα, όπως κάνουν όλες οι γιαγιάδες και παππούδες, λίγο να το αναπληρώσω, που δεν αναπληρώνεται. Κάνω το Αθήνα – Πάτρα για πλάκα. Πηγαίνω το πρωί και φεύγω το βράδυ».

Σε άλλο σημείο, η Χριστίνα Λαμπίρη μίλησε και για τον γάμο της λέγοντας: «Φοβόμουν πάντα τη δέσμευση. Δε μπορούσα να φανταστώ πώς θα είναι η ζωή μου με τον ίδιο άνθρωπο 20 χρόνια. Και να ξυπνήσω μετά από 20 χρόνια και να δω πάλι τον ίδιο άνθρωπο δίπλα μου.

Τώρα, δε ξέρω αν φταίει ο γάμος, νομίζω έχει να κάνει με τη σχέση των ανθρώπων. Με τον Θανάση δεν έχουμε καταλάβει ότι είμαστε παντρεμένοι. Αν εξαιρέσεις τη βέρα, δεν έχει αλλάξει η ζωή μου σε κάτι για να πω “α, είμαι παντρεμένη”…. Ο γάμος δεν έπαιξε κάποιο ρόλο στη σχέση μας. Επειδή ο Θανάσης ταξιδεύει πάρα πολύ, έχω καταλάβει ότι όσο περνάει ο καιρός, το διάστημα που λείπει γίνεται πιο δύσκολο. Νομίζω ότι είναι ο μόνος άνθρωπος με τον οποίο θα μπορούσα να συμβιώσω»

Δείτε το βίντεο:



 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share