Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Αναστάτωση στο σπίτι του Φάνη Μουρατίδη και της Άννας Μαρίας Παπαχαραλάμπους - Έπεσαν θύματα απάτης οι ηθοποιοί!

Τι συνέβη;

23 Οκτωβρίου 2022 16:57
Αναστάτωση στο σπίτι του Φάνη Μουρατίδη και της Άννας Μαρίας Παπαχαραλάμπους - Έπεσαν θύματα απάτης οι ηθοποιοί!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Φάνης Μουρατίδης και η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους είναι μαζί τα τελευταία 15 χρόνια και ζουν απόλυτα ευτυχισμένοι με την οικογένεια, που έχουν δημιουργήσει.

Οι δυο τους είχαν γνωριστεί το 2007, όταν επιλέχθηκαν ως πρωταγωνιστικό δίδυμο για την κωμική σειρά Μπαμπά μην τρέχεις. Σε σύντομο χρονικό διάστημα έγιναν ζευγάρι, ενώ στις αρχές του 2008 έγινε γνωστό πως θα γίνουν γονείς για πρώτη φορά. Το 2009 γεννήθηκε και το δεύτερο παιδί του ζευγαριού.

Η ηθοποιός, που εσχάτως απασχόλησε με ένα ζήτημα που συγκλόνισε την Ελλάδα, περιέγραψε πως ένα ταξίδι στα Χανιά την έφερε κοντά με τον Φάνη Μουρατίδη.

«Είχαμε πάει στα Χανιά για τα γυρίσματα της σειράς "Μπαμπά μην τρέχεις", μαζί με τον σκηνοθέτη, οι τρεις μας. Φτάνοντας στα Χανιά κάτι είχε γίνει με το ξενοδοχείο, που δεν θυμάμαι, και δεν υπήρχαν δωμάτια και μείναμε σε μια σοφίτα που είχε δύο δωμάτια. Εγώ με τον Φάνη μείναμε στο ίδιο δωμάτιο περίπου, ήταν λες και το έκανε ο σκηνοθέτης μας επίτηδες».

Φάνης Μουρατίδης Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους

Θύμα απάτης η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους

Όπως η ίδια είχε πει στο People σε συνέντευξή της «Με ενημέρωσαν φίλοι μου ότι κάποιοι χρησιμοποιούν στο Facebook το όνομά μου για τη διαφήμιση ενός προϊόντος που έχει να κάνει με ένα κρυπτονόμισμα. Ουσιαστικά, φαίνεται ότι προτρέπω τον κόσμο να ασχοληθεί με αυτό το πράγμα, που είναι απάτη φυσικά αλλά και προσβλητικό προς εμένα, αφού συνοδεύεται από τραγικούς τίτλους όπως “Tο νέο κερδοφόρο πάθος της Άννας – Μαρίας Παπαχαραλάμπους.

Θύματα της ίδιας απάτης έχουν πέσει ο Πέτρος Κωστόπουλος και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Αποφάσισα να κινηθώ νομικά, ενώ την υπόθεση έχει αναλάβει ήδη η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Έχω εκνευριστεί πάρα πολύ με όλη αυτή την ιστορία γιατί καθημερινά μου στέλνουν μηνύματα άγνωστοι άνθρωποι και μου λένε “Μας ενδιαφέρει η πρότασή σου”. Τους απαντώ πως πρόκειται για ξεκάθαρη απάτη. To ίδιο έπαθε και ο Φάνης Μουρατίδης!»

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share