Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

«Όταν έγινα μάνα απαγορευόταν να…» - Η σπάνια εξομολόγηση της Χάρις Αλεξίου για τον Μάνο Θεοφίλου

Δεν έκρυψε τα λόγια της...

19 Οκτωβρίου 2022 20:34
«Όταν έγινα μάνα απαγορευόταν να…» - Η σπάνια εξομολόγηση της Χάρις Αλεξίου για τον Μάνο Θεοφίλου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Χάρις Αλεξίου δε μιλά συχνά για την προσωπική της ζωή, ωστόσο είχε συγκινήσει μιλώντας για τον καιρό, που η μητρότητα μπήκε στη ζωή της λόγω του Μάνου Θεοφίλου.

«Είμαι άνθρωπος της οικογένειας. Μου άρεσε η οικογένεια. Παντρεύτηκα μικρή, έφυγα από την αγκαλιά της μητέρας μου πήγα στην αγκαλιά του άντρα μου. Κακά τα ψέματα δεν έζησα ως μικρή την οικογένεια επειδή πέθανε ο μπαμπάς μου και το ήθελα αυτό στον γάμο μου». Η αναφορά στα νιάτα της. αναπάντεχη.

«Θα ήθελα να μην με νοιάζει τόσο πολύ τι θα πει ο κόσμος, η γειτονιά. Θα ήθελα να είμαι λίγο πιο τρελή σ’ αυτά, αφού είμαι ωραία τρελή».

Η απάντηση για τη μητρότητα

Πώς είναι να είσαι γονέας, μάνα; τη ρωτάει ο Γιώργος Νανούρης. Κι η Χάρις Αλεξίου, που πια συμμετέχει σε μια νέα παραγωγή, δίνει μια ωραία απάντηση: «Όταν έγινα μάνα είπα ότι δεν επιτρέπεται από εδώ και πέρα να μην είμαι καλά. Δηλαδή καμία μαύρη σκέψη, όλα γίνονται στη ζωή, όλα μπορείς να τα περάσεις, τώρα που έχεις αυτό το πλάσμα εδώ και οφείλεις να αγαπάς τον εαυτό σου και να ‘σαι καλά.

Αυτό λοιπόν είναι το μεγαλύτερο δώρο που μου έχει κάνει ο γιος μου. Κατάφερα να το θυμάμαι. Δεν είναι εύκολο, αλλά θυμάμαι ότι πρέπει να τον αγαπάω τον εαυτό.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share